Records imprevisibles

Un relat de: TITÀNIA

A vegades et penses que has allunyat el passat, però un dia qualsevol, n'hi ha prou amb una cançó que comença a sonar a la ràdio, per adonar-te'n que no és així, amb uns segons sense que puguis reaccionar, el teu cap et transporta a aquella època de felicitat tant llunyana, amb unes simples notes i una melodia, una càrrega de records et bombardegen mentres vas notant les ferides; tornes a sentir la seva olor, veus els seus ulls, tens les seves mans rodejant-te i contemples el seu somriure, tot un món de sensacions que tants esforços havia costat allunyar torna en un obrir i tancar d'ulls a estar al teu davant. Et comença a envair la nostàlgia i s'emfatitzen les decepcions que la vida ha anat descarregant des d'aleshores. T'enveix la buidor per un temps massa breu i fugisser, que mai no tornarà excepte en els records que sempre seran amb nosaltres.

Comentaris

  • Un relat ple de nostàlgia.[Ofensiu]
    jos monts | 04-03-2008

    Sensibilitat i enyorança.
    No tothom pot tindre la mateixa percepció de seu subconscient.
    Estàs parlant d`una persona, sensible, romàntica i plena de sentiments.
    Malgrat en aquestes persones als hi fa més mal, uns fets, o un greu insult, què un gran jec d'hòsties.
    Acabes amb una bona frase, m'agrada.
    ... T'enveix la buidor per un temps massa breu i fugisser, que mai no tornarà excepte en els records que sempre seran amb nosaltres. ...
    . . . . . . . .
    Que petita és la gran cosa que no es veu però se sent,... en canvi te tanta força que et pot fer riure, plorar, i obrir el cor per poder estimar. .... !què és ? .

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82207 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!