Recordo i enyoro

Un relat de: Psique11
Et recordo,
Si miro enrere, et veig aquí,
Et recordo les nits d'estiu entrant per la porta del menjador, arribant directe a la cuina per agafar alguna cosa de menjar o bé per beure tota l'ampolla d'aigua i deixarmela a terra al teu costat ben a prop del sofà... et pregunto d'on vens i em dius que vens cansat de baix a la ciutat.

Encens la televisió, és mitja nit i jo cansada et dic que me'n vaig al llit... Però sense pensar-ho com sempre els dos xarrem de tot i de res fins que et dic bona nit, i tu quedes mig adormit però sense voler anar al llit.

Quan encara no m'he adormit t'escolto, escolto com puges les escales fent soroll com si no hi hagués ningú a casa (i com dius tu és que no saps fer-ho duna altra manera, que tu puges així i jo ric).

I una altra nit t'espera, plena de qüestions i incerteses totes les que et fan ser com ets, així d'especial com has sigut sempre i com has ensenyat a ser a mi.

T'enyoro
Si miro endavant ....
T'enyoro, fins i tot en somnis, amb un buit que a poc a poc s'omple de tu, de totes les grans coses que m'has aportat sempre, i que seguiràs fent perquè la teva germana no t'oblidarà mai.

T'estimo.

Comentaris

  • Recordar i estimar[Ofensiu]
    SrGarcia | 18-02-2018

    Sovint l'amor està fet de coses senzilles, de records trivials que, de manera sorprenent, són els que apareixen als somnis.
    Un relat molt bonic i evocador. M'agrada que l'amor entre germans el vegis com a una forma d'amor de les mes intenses.

  • Enyor[Ofensiu]
    kefas | 18-02-2018 | Valoració: 10

    L'enyor és l'oli que manté encesa la llàntia del record. Fins que trobem un altre combustible, que sovint és mai.

l´Autor

Psique11

1 Relats

2 Comentaris

561 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor