Record

Un relat de: Marc Fontova Torres
Remenant calaixos de casa buscant alguna disfressa per carnaval, el vaig trobar. Un calfred va recórrer tot el meu cos. Era el casc del meu germà gran. Havia passat grans moments amb ell. Aquelles tardes d’estiu quan jo encara era un nen petit i ell em portava a la piscina amb aquella moto vella. Conduïa d’una manera que feia posar els pèls de punta. M’agradava. Per mi era un model a seguir, encara que per d’altres fos un noi esbojarrat.
Sostenia aquell casc entre les mans mentre una llàgrima em relliscava per la galta. El meu germà havia mort en un accident de moto feia un any. Aquella nit, després de sopar, vaig entrar a la seva habitació. Estava igual que el dia que ens va deixar. El llit sense fer, llibres de l’institut per damunt la taula... Els meus pares no gosaven a entrar-hi. La por de recordar aquell dia els superava. Vaig ser el primer a entrar a aquella habitació després de la seva mort, però no vaig plorar. Just al contrari, vaig riure. Vaig somriure recordant els bons moments que havia passat al seu costat, recordant cada rialla seva.
Si oblidem els bons moments, és com si no els haguéssim viscut mai.

Comentaris

  • molt bona reflexió marc...[Ofensiu]
    joandemataro | 05-05-2011 | Valoració: 10

    et felicito perquè el tema de la mort és molt delicat i dur i casdascun el viu a la seva manera però jo estic d'acord amb tu, passat el temps de dolor cal quedar-se amb els bons records de la persona que ens ha deixat, i anomenar-la a taula i fer sempre viva la seva memòria
    una forta abraçada de benvinguda
    joan

    Per cert et convido a llegir, si et ve de gust és clar, l'últim poema que he penjat al meu nouvingut blog, que tot just comença a caminar. El blog es diu “ ESQUITXOS D’UNA VIDA”.

    El nou poema : UNA ESPURNETA MENUDA

    Espero que t’agradi

l´Autor

Marc Fontova Torres

1 Relats

1 Comentaris

772 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor