Record amarg

Un relat de: La flama de l'oest

No sé per on començar.
Fa tant de temps, com d'anys és jove la lluna d'aquell agost molest.
Acostumava a escriure, quan encara les fulles dels arbres s'aguantaven d'un fil, al bell mitg dels arbres que ja eren, d'un color daurat.
En fa de temps d'allò.

El meu delit per seguir escrivint, era una flama que cremava cada dia i es feia més gran, conforme la curiositat abivava el foc etern.
Aquell dia, tot flaquejant, vaig saver, dolguda, que la flama s'havía consumit. Allà on abans hi havía una espelma ara en jèia nomès, un tros de cera freda.
Aquell 30 d'agost, vaig perdre. La coïsor dels ulls, avegades encara retorna als meus ulls com un murmuri incandecent.
Encara recordo els moments de germanor, els bancs on solíem escriure hores, sense tenir en compte l'estació de l'any.

M'anomenaven, la flama de l'oest.

Segurament, era la més diferent de tots ells.
Tenía família, i tots els moments que podía, m'endinsava en aquell bosc, pera acavar sentada en aquells bancs on sempre, trobaves algú que et feia somriure.
Jo no era important per la meva família, per això, aquella olor de esperança i amor que respirava, em feia sentir com si mai n'hagùes necesitat. Ells eren la meva essència.

Vaig lluitar per entrar al món, com lluitarè per deslliurar-me'n.
Durant anys, he estat reconstruint la esplema, aquella que em feia viure, malgrat que cada intent queda sempre, ofegat per el meu desànim.
Per les nits em desperta aquell somni d'estiu, del qual encara ara, en desperto banyada de suor.
Deslliurar-me d'ell, em crema furtivament el petit cor, ja desgastat pels vells anys de solitud. Cansada de la vida crüel, faig el meu últim relat, tot concloient, terribles anys en la fosc de el dia, i en la claror de la nit.

Plena d'esperança per a díes millors, i amb llàgrimes calentes als ulls, aquí enterro definitivament, els meus records passats, els bons i dolents moments, aquests últims han ocupat gran part de la meva vida. El meu present, és borròs, la part que deixo oblidada en els racons de la meva ment, i el futur, és més borròs encara, poc nítid, ja que els ulls es closen cada cop més i l'ànima se m'escapa entre els dits.

Últim relat que cau, com la fulla de tardor groguenca que es despren, al fort bufar del vent.

La flama de l'oest.

Comentaris

  • espero i desitjo...[Ofensiu]
    Capdelin | 19-04-2005

    un proper relat teu... tinc ganes de llegir-te... com que ja te´ls he comentat tots... et poso aquí aquestes quatre ratlles per agrair-te tots els teus comentaris... tant guapos, carinyosos, generosos i amigables... em dónes forces per seguir escribint al pensar que hi ha algú com tu, tant especial, que em llegeix i gaudeix dels meus poemes... gràcies, guapíssima... i anima´t a escriure més, ho espero!!!
    un petonàs i una abraçada immensa!!!!!

  • gràcies...[Ofensiu]
    Capdelin | 01-04-2005

    per tots els teus innumerables comentaris que m´han omplert d´alegria i m´han donat molts ànims per seguir escribint... ets molt generosa i super-amable...
    veig que només amb tres poemes tens ja un munt de comentaris... i una valoració comjunta altíssima de 9´89, una de les més altes de la web, més alta que la meva... pots estar contenta... això vol dir que escrius molt bé i agrades...
    a veure quan et decideixes a penjar el quart relat... l´estic esperant amb delit.
    un petó i una abraçada immensa...

  • Bfff..[Ofensiu]
    M@ri | 13-03-2005 | Valoració: 10

    ...paraules que senten, aixi es km t'ho descriuria...la flama de l'oest.. suposo que ara és la que lluita... la que lluita per mentenir aquesta flama encesa. ningú te la podra apagar mai, la unica que ho pot fer ets tu, i no deixis que mai això passi... Es molt bonika la feina de lluitar per el q vols, de mantenir la flama sempre encesa...es la felicitat del dia a dia.

    anims i continua escribint guapa...

    PeToNs!!!

    mari...

  • Preciòs![Ofensiu]
    Nirvana | 12-03-2005 | Valoració: 10

    Un relat una mica depriment pero tot i aixi magnific!!!!!!!!!!!!!
    Espero llegirte aviat! un petonas

  • Perfecte[Ofensiu]
    Nirvana | 12-03-2005 | Valoració: 10

    Un relat magnific, on s'expresa un sgeuit de sentiments primordials! es genial!
    espero llegir mes coses teves!
    Un petonas!

  • Gràcies[Ofensiu]
    La flama de l'oest | 12-03-2005

    Merci Capdelín, per les teves paraules, merci!ESpero que tu tmpoc deixis mai d'escriure!
    Petons i abraçades

  • uauau![Ofensiu]
    Capdelin | 12-03-2005 | Valoració: 10

    quin escrit més bell! i una mica pessimista... justament et volia preguntar d´on et ve aquest nom de "la flama de l´oest", per què el vas escollir com a pseudònim... i m´ho has explicat poèticament, magistralment... amb una melangia i enyorança que toca el cor entre les fulles daurades de la tardor...
    espero que t´animis, que escriguis, que aquesta FLAMA no s´apagui mai... perquè necessitem els teus escrits i els teus sentiments...
    una abraçada!

Valoració mitja: 9.8

l´Autor

Foto de perfil de La flama de l'oest

La flama de l'oest

17 Relats

112 Comentaris

52405 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
De les cendres del foc serà despertada, una llum de la foscor brollarà, tornarà allò que va ser trencat, forçada per els troços d'ànima.