Realitat virtual (La Gossa de les Corts II)

Un relat de: La gossa de les Corts
Resulta que arribo a casa i, des de la porta, el crido per si ja era a casa: Martí!, on ets?. Ningú respon. Miro al despatx, a la cuina... i el trobo al menjador assegut al sofà amb les ulleres de 3D posades. Estava mirant una peli de realitat virtual, com molt concentrat. Ni em va sentir entrar.

Me’l quedo mirant i veig que es va relaxant, que es posa la ma per dins dels pantalons i comença a fregar-se poc a poc, mentre manté la boca entreoberta. Es deu haver posat una peli porno, segur!. Tanta concentració i bavejant, deu estar a mil...

Sense adonar-se que hi sóc, s'aixeca i es baixa els pantalons, vol estar còmode, porta una erecció de cavall, es deixa la samarreta posada. Jo m'assec davant seu i el vaig mirant. Em trec la faldilla i les calces sense fer soroll i em començo a acaronar els pits, la pell... em vaig fent lentament una palla mentre el miro fixament... imaginant el que està veient..., imaginant el que imagina...

El Martí té la verga ben agafada, se la va pelant poc a poc, va accelerant el ritme i va fent gemecs. Fins que arriba un punt que no pot més i s'escórre. Es queda una estona quiet i relaxat. Ha anat ràpid, massa, es nota que anava per feina i que com que es creia sol no li calien gaires compliments. La lleterada densa li regalima per la ma i per la polla i a mi m’agafen ganes d’abocar-m’hi i llepar-li tot... però em controlo, segueixo fregant-me el clítoris lentament... quina peli deu estar veient?... espero a veure què fa.

De sobte agafa un còsit que havia deixat al seu costat i se'l posa davant sense deixar de mirar el seu coi de peli en cap moment, se'l veu molt dins de les escenes... comença a pixar al còsit. No sap que jo estic just davant seu mirant i masturbant-me... i esquitxant-me!. Quan acaba, s'eixuga la polla amb la ma. Me’n fa venir ganes. M'aixeco i em poso davant seu i li començo a pixar la samarreta, fa un gemec, i un somriure. No es treu les ulleres virtuals. Es va movent i busca amb la boca el meu rajolí calentet que va sortint del meu cony. Para la boca i va bevent fins que acabo. Amb la seva llengua m’eixuga les cuixes que m’havien quedat xopes.

M'ajupo poc a poc i començo a menjar-li el rabe, també mullat de tots els líquids, mentre segueix veient la seva pel·lícula. Li costa una bona estona, ja em feia mal la mandíbula, però al final es torna a escórrer. Aquest cop la lleterada discreta, me l’empasso. Jo no puc més i li poso el cony a la boca perquè em llepi el clítoris, amb la punta de la llengua, cada cop més ràpid, més ràpid, fins que m'escorro fent un crit... Com m'agrada marranejar amb ell. Es treu, per fí, les ulleres, ens somriem, ens fem un llarg morreig.

Ens deixem les llengues a la boca una bona estona. De sobte el Martí em diu, gira't, necessito ficar-te la llengua al forat del cul, ben endins. Em giro, vaig suada del dia, li dic, però sé que a ell li és igual, et netejaré el cul amb la meva llengua, et lleparé els plecs de la teva pell suada, recolliré la saliva que et caigui dels llavis, passaré la meva llengua per les teves aixelles i em veuré tot el que surti de tu, ja ho saps. M'ho diu mirant-me als ulls. Em gira i comença, mentre jo torno a veure el cel... demà ja farem les maletes.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer