Reacció lògica

Un relat de: Tiamat

Ei, xaia, et vols liar amb mi?
Ho sento, però no. És que deixant de banda que ets massa alt, massa prim, amb massa nas, i massa aixecat, d'orelles massa grosses, ulls caiguts i sense vida, de cabell brut, untat i caspós, d'espatlles massa rectes i de cintura massa fina, de cos desvalgut, de cames tortes i trencadisses, amb un aire entre aristocràtic i grotesc, amb camisa de marca mal cordada, pantalons amb cinturó que en penja un tros, amb sabates massa brillants, arrogant, pedant, immadur, deshonest, vulgar, hipòcrita, masclista, infidel, cregut, sense sentit de l'humor, que disfrutes humiliant i aixafant els altres; m'estàs trepitjant el peu.

Comentaris

  • busco una denominació...[Ofensiu]
    Capdelin | 03-11-2005

    per al teu estil de fer poesia:
    potser "poesia-Tiamat amb denominació d'origen" o bé poesia innovadora, avantguardista, rebel, paranoica, surrealista...
    o potser millor, senzillament = ANTIPOEMA
    sí, sí... m'agrada, ANTIPOEMA que despulla el relat o la poesia de vestits barrocs, d'excés de metàfores barroques, d'escessiva vestimenta supèrflua... definitivament ANTIPOEMA que a mi... m'embogeix!!!!
    una abraçada!

  • estil peculiar[Ofensiu]
    foster | 29-10-2005

    però començo a pensar si no tries el camí més fàcil...
    Et mous molt bé dins aquests "missatges" curts i sintètics, però trobo a faltar una trama més elaborada, uns personatges desenrotllats que conformin les teves idees genials, aquestes impressions puntuals que diuen molt més del que diuen en aparença, que defineixen un estil de vida i d'escriptura, una personalitat forta.

    foster

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

679806 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.