Ratolí, ratolí què busques per aquí?

Un relat de: Blues.sun

Aquella nit, la ubicació de la ruta d'entrega. L'envia a una habitació equivocada.
No hi ha cap dent sota el coixí. Ni cap nen o nena, esperant despertar-se amb il·lusió. Ningú dorm, tot el contrari.
Després de tants anys, de tantes situacions. No es preocupa i espera un nou avís.
Caut i discret, observa el que passa damunt del llit. Mola! Estan fent un trio. Aquesta vegada, l'espera, es farà curta. Neix dins una curiositat retorçada, que l'incita buscar, la localització exacta d'on està.
Renoi! L'han enviat a un local d'intercanvi.
Mentre espera i mira, creixen: les seves ganes de quedar-se i la seva excitació. Però la vibració, li talla la trempera. Ja li han arribat, les noves coordenades. El ratolí pensa: "Casum l'olla! Just ara! Què tenia bona perspectiva de tots tres! Buffff,... Què rapits han estat avui?"

Així que en Pérez, marxa a contra cor i calent. Es consola pensant que allà seria un bon lloc per quedar-se. Doncs, amb tant malabarisme, algú pot perdre les dents.

És per això, que un cop acabada la feina. Decideix que no està de més, fer-hi un tomb. Cosa que anirà repetint. Fins que acaba anant: Abans i després de la seva jornada laboral. Res que interfereixi a la seva professionalitat.
Ell reconeix que cada vegada li fa més mandra marxar. Ha deixat la timidesa i ja coneix molts racons i raconets, de cada habitació i de la gent que juga dins d'elles.

Els seus prims bigotis s'emocionen en percebre olors que el fan sentir-se, com un lleó: Valent i sempre llest per copular. Però, s'ha de conformar en estar "mode estufa" i fer baixar la pressió, buidant molt sovint la caldera.

Les nits van passant i en els seus fulls del dietari ja no escriu esdeveniments notables, ni el recompte de les dents. Ara compte el temps que està empalmat, explica quines noves postures ha vist, o les ganes que té de participar-hi.

Les seves fantasies i les seves ganes guanyen, el pols a la realitat. Decideix que: Vol ser lleó! Deixar les dents, per regalar-se, moments de sexe. Una matinada s'anima a escriure una carta, on explica que: Necessita omplir unes mancances, desconegudes fins ara! Que farà un retir espiritual. Somriu perniciosament, al pensar el tipus d'espiritualitat que necessita darrerament el seu cos! Wow, només pensar-hi nota com la sang es concentra en el seu penis. Calent i content, acaba la petició ... On demana que el donin de baixa, temporalment. Sospira i comprova l'adreça electrònica, del departament de recursos humans. Es rellepa i donar a enviar.

Emocionat decideix que ja és hora de fer el trasllat, al local swinger. No cal espera resposta! Doncs no necessita gaire cosa per viure a l'habitació fosca. Allí els seus trets passen desapercebuts. Pot deslliurar-se d'aparences i poder cercar els seus anhels. Ficar el seu morro, i tafanejar a "tutti plein" per a húmits i regalimants forats. Donar ales i noves utilitats a la longitud de la seva cua. Sap segur que farà bon ús i despertarà simpaties. Entre olis, lubricants i dilatadors.

Comentaris

  • Gràcies unicorn![Ofensiu]
    Blues.sun | 30-10-2016

    Bé! Em conplau el teu comentari. I tota la fantasia pot donar un gir cap a la realitat. Com la fama dels unicorns blans immaculats.
    Thanks! Seguiré amb atenció les teves avenrures!

  • Magnífic relat. Felicitats.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 29-10-2016 | Valoració: 10

    M'ha agradat molt el teu relat, de debò.

    M'agrada com agafes un personatge popular i el descrius amb nous termes. Al principi, buscant una dent per varis llocs, inclòs un on una parella practica sexe. Després, el ratolí Pere, fart de la seva vida normal, escriu per demanar un retir espiritual ¡¡per a transformar-se en un lleó!! Potser aviat haurem de parlar del Lleó Pérez xDDD

    T'afegiré als meus preferits d'Internet.

    Que vagi bé!!

  • curiositat x curiositat [Ofensiu]
    Blues.sun | 25-10-2016

    Wulff; Com pots veure ...en la curiositat...no hi ha monopoli.
    La curiositat fa més divertit al món perquè t'ajuda a descobrir coses que ni tu mateix imagines. Gràcies pel comentari.

  • Un ratolí curios[Ofensiu]
    S.Wulff | 25-10-2016 | Valoració: 9

    Els gats son curiosos,sembla que els ratolins també, Jajajaj.
    M'agrada veure la curiositat, tant humana, posada en boca d'un ratoli.