Rajos de sol i amor

Un relat de: Nefertitis
El canvi de temperatures evidencia, ara sí, que s’acosta l’estiu, la calor. Després de dies freds, grisos i plujosos els rajos de sol avancen als núvols deixant-los enrere. Mentre, el sol ocupa ara tot l’espai del cel blau que avui m’acompanya.
Observo la gent; pantalans curts, samarretes de tirans, sandàlies ... Però jo encara camino amb el meu jersei. Per mi tot just ara és la meva temperatura ideal, ni fred ni calor. Però en aquells moments del dia en que et penso, les galtes se m‘enrogeixen, i a poc a poc, la temperatura del meu cos es dispara. Penso en les teves abraçades, els teus petons, les teves mans a la meva cintura...I tota jo em desfaig. I és que tenir-te al meu costat és el millor que sento avui i sentiré demà... I un dia fins i tot diré: “i sempre”.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86101 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.