Quin cas!

Un relat de: angie

Sempre havia estat enganxat a alguna cosa. Primer va ser el sucre, però vaig haver de deixar-ho. Degut a la meva addicció a la feina (sóc pastisser), va arribar el moment de posar-hi seny i mirar pel negoci. Allò acabaria essent la ruïna. A més a més, la xocolata estimulava els meus centres de plaer i no parava de follar amb la dependenta en tot el dia. Ella també era una addicta com jo. Acabava rebentat.

Passats uns mesos vaig pensar que el millor que podia fer era tornar a fumar. La nicotina feia perdre la gana i això m'interessava, més que res per no caure en el parany de la deglució compulsiva de qualsevol aliment, dolços a banda. El més fotut d'això va ser que vaig associar la cigarreta amb el cafè i me'n bevia deu o dotze al dia. Allò em va provocar un estat d'insomni continuat i quan els programes de televisió més o menys decents havien deixat d'emetre, em posava davant la pantalla de l'ordinador hores i hores i, és clar, vaig caure en les xarxes d'Internet. Com la memòria del meu computador personal era insuficient per acumular el munt de vídeos pornogràfics que em descarregava, vaig acabar registrant-me en un xat per adults i allà tenia cada dia el que em venia de gust. No sé si es pot considerar que vaig recaure en allò del sexe... no, segur que no, era totalment impossible que hi hagués tanta gent amb el mateix problema. Vaig deixar de sortir els caps de setmana amb els amics : si no hi havia connexió telefònica em negava en rotund. Era inevitable pensar en una altra cosa. Només pensava en arribar a casa. Quan hi havia un dia de festa enmig de setmana i els amics trucaven per venir a fer unes partidetes de cartes (mira que estan viciats!), sempre posava una excusa. Aquella pantalla plana, d'angles perfectes i misteris infinits engelosiria i, tot i que m'assetjava, jo no hi oposava resistència.


Fa dies que sento una mena de defalliment en tot el que faig. Una píndola d'aquestes blaves suposo que no em farà mal...

Comentaris

  • felicitats![Ofensiu]

    tens un llenguatge escrit molt ric, amb frases construïdes amb gran habilitat. He rigut molt en llegir-te i ho he fet en un instant, tot seguit: arrossega!

    Gràcies per sortir-me al pas i comentar-me i animar-me i fer-me sentir tan ben acompanyada.

    un miler de petons (contats d'un en un...)

  • Em sento retratat...[Ofensiu]
    Anjo Laví | 08-05-2007

    Llegint el teu relat m'has deixat ben capficat. Sempre he tingut debilitat pel sucre, -treballo en una pastisseria-, no em puc treure de sobre les dependentes (i tampoc alguna clienta que em demana favors personals); el fum em surt per les orelles i del cafè no em parlem (si em sacsegen sono com una cantimplora).

    Fins aquí em sento retratat, i ara pateixo perquè la tele a casa no para; naturalment, he començat a connectar-me a internet i ja veig a venir -perquè fa uns dies que hi estic rumiant- que acabaré registrant-me a tres o quatre xats per a adults, per poder veure tots el vídeos a la vegada.

    Tu em podries dir com acabarà això?

    Hola Angie, jo també vaig participar en aquest repte. Ara toco fusta perquè realment no m'hi voldria pas trobar en un cas d'aquests. El pitjor de les addiccions, a banda de no ser-ne conscient, deu ser l'aïllament que mica en mica es va fent al teu voltant. No trobes?

  • Sí. sí! [Ofensiu]
    rnbonet | 07-05-2007

    També jo vaig participar en aquest repte.
    Després, tu vas marxar per indrets de cultura i disbauxa -París- (ai, les 'europes')-; nosaltres a l'"espanyaprofunda" (allà per unas terra de fronteres -fa quasi sis-cents anys, eh?- entre dues civilitzacions).
    I ara, tu penges aquest relat; jo, un seguit d'haikús...
    Tu, però, xicona, portes a dintre una esperança nova, renovada de vida, a més dels records. A mi només em resten els records mig oblidats...
    Ai, recollons! 'Addiccions', era el que es coïa al forn! I és bona, la teua contribució! (Que no t'ho cobre Hisenda com "valor afegit"!!!) Res, 'mossa', que tinc un dia d'eixos de dibuix del dit! A qui enviem a prendre pel sac?
    Salut i rebolica!
    PS.- No faces cas dels desgavells desprojectats d'aquets vellet relataire.

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276687 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com