Què?

Un relat de: LASQIB

Què és la vida? És difícil d'explicar...sense la vida no som res, sense vida seríem com les roques...tenen sentiments? Expliquen els seus problemes a algú? Sense vida nomes seriem coses inanimades, no podríem plorar, ni riure, ni enfadar-nos...no podríem sentir res.
Què és l'amor? Un sentiment? Una il·lusió? Què penseu vosaltres que és? Jo crec que és química...química entre dues persones...Costa d'imaginar-se un món sense amor, no nomes l'amor d'una parella, també em refereixo a l'amor dels pares, germans, amics...això també és amor.
Com definiríeu la vida? Injusta? Irreal? Insegura? Jo no sé molt bé com definir-la...l'única cosa que sé, es que dono gràcies per poder estar viva, si no estigués viva...no podria haver conegut a la meva família, als meus amics...no podria estimar, odiar...no podria haver viscut totes les coses que m'han passat, no podria haver sentit totes les emocions que he viscut, pel simple fet d'estar viva, pel simple fet de sentir el vent acariciant la meva pell de cada cantó del meu cos, pel simple fet de poder saber la sensació que es sent al mullar-te...nomes per aquets fets insignificants es pels quals tenim que donar gràcies a la vida.
Potser ens han passat desgràcies, no ho dubto, però hi ha que saber superar-les, o com a mínim saber conviure amb elles, és difícil, sí, però no impossible.
Gràcies a tot el que ens ha passat a la vida som com som, per moltes desgràcies que ens hagin passat, algun dia, i no ho dubteu, algun dia arriben les alegries, sempre...i això ja és un motiu per seguir vivint la vida amb molta intensitat, amb moderació, però no ens tenim que preocupar per coses absurdes, simplement tenim que viure la vida...
La vida pot tindre molts colors però tot depèn del mirall per la qual la mirem...

Comentaris

  • És un honor rompre el teu silenci...[Ofensiu]
    Cincdos | 08-11-2009 | Valoració: 10

    Un petit gran punt de vista de sa vida.
    Benvingut/da!

    un abraçada

l´Autor

LASQIB

4 Relats

8 Comentaris

3883 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33