que quedi clar que no t'estimo

Un relat de: laia

Quan rumio si t'estimo o no, és quan més segura estic que no t'estimo, és trist caure en aquesta evidencia, creu-me molts cops li faig el salt a aquesta afirmació i m'imagino que t'estimo, així ho he fet fins ara, i sóc tant cobrada que no sé dir-te que no. Potser és la por, deu ser, és la meva aliada, la molt poca-solta sempre em persegueix i no em deixa viure amb pau, si sabessis l'encanteria per fer-la desaparéixer potser aleshores et començaria a estimar, què et sembla?
Ahir quan em deies que m'estimaves i que volies casar-te amb mi, jo et vaig contestar que era el més gran de tots els desigs que havia tingut mai, i realment pensava que d'aquesta no en sortiria mai, i ara ja tenim data, lloc, i hipoteca, d'aquí dos dies tindrem fills, uns fills no desitjats per mi, però tu seràs tant feliç i jo seré tant infeliç que tothom es pensarà que som la parella perfecta, i per les nit jo somiaré amb els ulls oberts i pensaré que estic enamorada bojament d'algú que desconec però t'asseguro que no ets tu, i mentre faci l'amor amb tu, crearé una comèdia bodevilesca, i imaginaré que a l'habitació del costat on dormen els nens i ha amagat a dins l'armari un escriptor francès que busca en mi la inspiració que la seva dona no li sap donar.
I quan ens fem grans, vells, i els nostres fills ja hagin crescut anirem a celebrar les noces d'or a l'estranger i allà a Venècia, i mentre tu em miris jo pensaré que un pintor em persegueix per retratar-me nua, perquè diu que en la meva vellesa hi ha bellesa.
I aleshores moriré, ja de vella, entre els teus braços mentre jo imaginava que un domador de circ m'havia triat per acompanyar-lo de gira als països asiàtics i que enmig de l'espectacle dels lleons ens foníem en el més gran dels petons.

Comentaris

  • Si es biogràfica[Ofensiu]
    Laura Gomez | 10-11-2005

    Ho sento molt...que més podria dir.

    Cuida't.

  • Fantasia al poder[Ofensiu]
    AtzaVaRa | 31-12-2004 | Valoració: 9

    Quina fantasia! Quina imaginació! M'ha agradat molt aquest relat teu, sobretot aquella frasde que diu : i tu seràs tan feliç i jo tan infeliç que tothom creurà que som la parella perfecta...(és més o menys així, oi?xD). M'agrada molt quan et deixes anar i somies, i somies....i acabes amb un domador de lleons!!
    Molts petons maca!!
    AtzaVaRa

l´Autor

Foto de perfil de laia

laia

41 Relats

133 Comentaris

56007 Lectures

Valoració de l'autor: 9.05

Biografia:
Sols diré pena,
soledat, fracàs. Mira'm!
Em demanàveu
que digués alegria.
Si ho voleu, me la invente.


"estams de pols"

vicent andrés estellés