Què és la poesia?

Un relat de: Senofrari

Què és la poesia?
Em pregunto.
Al cap em venen, ràpidament,
aquelles definicions de diccionari, de manual.
En un grau tant alt de buidesa,
com un afer totalment deshumanitzat.
La poesia no és res més
que un intent congestionat d'esperances.
Es crea per a plasmar
una emoció, sensació o estat d'ànim.
En poques paraules:
la poesia hauria de ser sensació.
El fi, objecte fugas i distant,
aconseguir igualar
el que ens transmeten les paraules
amb el que sentim amb una olor,
un so, una imatge o un somni.
Què és la poesia?
Una agradable follia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer