.¿Qué es la poesía?

Un relat de: Noia Targarina


Poesía son unas palabras
Bonitas,
Sencillas,
Que salen del corazón,
Para expresar sentimientos,
Para expresar ideas,
Para expresar lo que sientes,
Hacia una persona,
Un animal,
Una planta,
Esto es poesía.

Comentaris

  • relat[Ofensiu]
    SrGarcia | 07-05-2019

    Completament d'acord amb els companys. Dues coses:

    1.- És relats en català. No en castellà (això no m'importa gaire)

    2.-(M'importa més) A tots ens agrada ser a la primera pàgina (la més llegida); si ho has d'omplir tot amb els teus versos, podríem fer el mateix i dividir un relat en quinze parts.

    Cal tenir sentit comú, dona; cal pensar en els altres.

  • No està clar...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 06-05-2019

    Com has pogut editar un poema en castellà, quan no és pot posar, aleshores això no està clar. Si publiques en espanyol, la mateixa pàgina no et deixa publicar-ho.
    Té raó Nil. I jo també...

  • Entre poc i massa![Ofensiu]

    Hola Targarina, més que comentar-te, el que vull és fer-te veure que penjar dotze poemes en una mateixa remesa pot pot resultar embafador i alhora perjudicar la bona sintonia que transmets amb els teus càndids poemes. Perquè una cosa és que per lliure elecció un relataire et comenti sis poemes, posem per cas, però una altra és que tu ocupis tot l'espai on surten les noves propostes. Darrerament has fet sortir tota la parentela: l'Olivia, en santi, l'Isabel, la Susi, el papi, la mama, en David, l'Abuelita i jo pensava aquesta setmana havia de sortir no el gosset sinó el "perrito", Perquè la veritat amb els centenars de blocs que hi ha en castellà, si comptem els d'Hispanoamèrica, no sé pas com se t'ha passat pel cap el penjar poemes en castellà, en un bloc que duu per títol: Relats en Català... Entre poc i massa! Nil.