...que ens trobi treballant

Un relat de: Antoni Casals i Pascual
L'Eudald Lletraferit es mirava aquella pantalla en blanc amb una certa ànsia. Cada vegada que intentava escriure una paraula una força irrefrenable l'empenyia a no fer-ho o pitjor encara, si l'havia escrit, a esborrar-la. Es passava hores i hores al davant de l'ordinador mirant d'escriure el llibre que havia de canviar el rumb de la literatura moderna.
Anys enrere ja li havia passat això amb les llibretes pautades i els fulls en blanc que comprava a cal Pansit, la petita papereria de la cantonada. Totes aquelles llibretes en blanc, i els paquets de fulls holandesos i DIN-A4 també en blanc s'acumulaven des de feia temps dins l'armari de l'estudi.
Ell, però, s'hi esforçava. I s'hi esforçava tant que un dia prengué mal i es ferí al davant del Mac de darrera generació que s'acabava de comprar.
Quan finalment, un dia, la Inspiració es va decidir a passar per casa seva pensant que el trobaria treballant, l'Eudald ja no era capaç de traslladar al text cap ni una de les mil històries que aquella malparida li va suggerir.

Comentaris

  • Moments punyents...[Ofensiu]
    reusenca | 24-11-2014 | Valoració: 10

    En poques paraules dius molt… M’ha fet reflexionar! Crec que tots els que escrivim (o al menys ho intentem) hem passat o passem sovint per aquests moments i constato que hi ha cops no són pas agradables.
    Bon escrit
    Una abraçada

  • betixeli | 17-05-2013

    A vegades la inspiració també fa tard...bon relat!

l´Autor

Foto de perfil de Antoni Casals i Pascual

Antoni Casals i Pascual

123 Relats

783 Comentaris

144413 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Vaig desaparèixer una temporada, no sé ben bé per quin motiu i de tant en tant retorno com qui de nou reprèn una vella addicció.

El meu correu: antonicasals@mesvilaweb.cat (per si em voleu dir res).