Què dius, això ha fet?

Un relat de: colorida

Quan tenim una cosa no la volem i quan no la tenim la volem.
Això tothom ho sap i a més ho anem predicant com si fos la filosofia màxima de la vida. La frase sentencial acostuma a anar acompanyada d'un "però ens hem de resignar, la vida és així" . Però, i si no volem que sigui així? I si no ens volem conformar amb el que tenim? I si ens tornem valents, deixant el que tenim i la gran frase es compleix, quan ho aconseguim ens en cansem i volem una altra cosa?
Aquí és on apareix el gran dilema que ens persegueix durant tota la vida, fem cas al centre neuràlgic de la racionalitat i els pensaments o al centre neuràlgic dels sentiments i les emocions.
Si poguéssim ser valents i capaços d'enfrontar-nos a les nostre pors, no tindríem aquest dilema, faríem el que el nostre cor ens mana, no oblidem que és ell qui ens obra les portes a la felicitat.
De fet no és que no ens atrevim o que siguem uns covards sinó que som nosaltres mateixos que ens refugiem en aquests mots per excusar-nos i no fer realment el que volem, necessitem, desitgem, anhelem per por al que pugui pensar la gent de nosaltres, per no sentir-nos jutjats.
Sempre s'ha dit que l'ésser humà és egoista per naturalesa, però en canvi ens trobem davant aquest dilema que ens impedeix fer els possibles per ser feliços i sentir-nos bé amb nosaltres mateixos, objectiu totalment egoista.
Però no es pot generalitzar, hi ha persones que fan el possible per realitzar el que volen, per aconseguir els seus objectius i aquestes persones són jutjades per tothom, sí, no ens enganyem, per tu també.
Només em cal afegir que és enveja per no ser capaços de fer-ho.

Comentaris

  • Mericherry | 11-12-2009 | Valoració: 10

    Tinc uns amics, que amb aquest tema ho passen molt malament. Ella quan es cansa d'estar en ell, el deixa, però quan no el té, es mori, perquè el necessita. Ell n'està cansat ja de tant joc... no?

    molt bó el teu relat!!

  • Molt bona[Ofensiu]
    Romy Ros | 03-12-2009 | Valoració: 10

    crítica social. M'ha agradat força. Et seguiré llegint!