QUE DIUEN QUE VOTAREM QUÈ EL 11-11???????

Un relat de: Tomàs-Maria Porta i Calsina
QUÈ DIUEN QUE QUÈ FAREM EL 11-11??????

No tenir televisió te l’avantatge que les notícies t’arrives amortides pels amics. No reps l’impacte directe del president de la Generalitat dient que no farem una consulta no vinculant sinó que farem una mena d’enquesta amb minyons escoltes. La pregunta és: per fer una enquesta amb minyons escoltes hem fotut tant soroll? Per fer una mena d’enquesta amb minyols escoltes tanta gent ha sortit al carrer? Per fer una mena d’enquesta de minyons escoltes hem alarmat a tots els poders de l’estat espanyol i part dels europeus i mundials?

Estem ben bé de broma tots plegats.

La política catalana cansa. Cansa molt. Hom té la sensació que ningú sap on va i que ningú es pren seriosament el que diu més enllà de dir-ho de cara a la galeria. Hom té la sensació que tampoc no se la pren seriosament la gent del carrer que, després de reivindicar festivament els onze de setembre, després es troba amb un que tot plegat es queda en una enquesta de minyons escoltes, s’arronsa d’espatlles i es queda a casa. I encara n’hi ha que et diuen que tot això ja es veia a venir. Doncs si tot això ja es veia a venir: per què hem fotut tant de soroll? Per què hem perdut tant el temps? Només era una palla nacional, això?

Espero que aquests dies passin moltes coses. No espero grans coses dels nostres dirigents, la veritat. Però si que espero que el poble es prengui ell mateix seriosament. I surti al carrer amb coherència i força per reclamar la seva llibertat. És el mínim que pot fer.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer