Quarantena

Un relat de: Boris
- M'estic tornant boig.

Ho va dir amb la boca petita, avergonyit, desesperat. Ella el va mirar, des de l'altra punta del sofà, amb mig somriure.

- Com dius?

Ell la va mirar. Sabia que l'havia sentit perfectament. Va expirar, frustrat, i va parlar, aquest cop amb més claredat.

- No puc més. Necessito sortir d'aquí.

Ella va riure.

- Ho sabia. Hauríem d'haver apostat alguna cosa. Ni dos dies has aguantat. "Que bé, podré fer un munt de coses, somni fet realitat, bla, bla, bla" i mira ara. Ja n'estàs fart!

Va seguir rient mentre les celles d'ell es contreien cada cop amb més força. Es va posar dempeus i va entrar a l'habitació. Al cap d'uns segons en va sortir, completament vestit. Ella va parar de riure.

- Què fas?
- Què creus que faig? Sortir!
- Però si aquí tenim de tot!
- No tenim aire!
- Només podem sortir si és absolutament imprescindible!
- És absolutament imprescindible que no m'exploti el cap!

A grans gambades va anar cap a la porta d'entrada i ella es va aixecar d'una revolada i el va seguir corrent amb passes curtes. Quan va arribar al rebedor, ell ja es posava la jaqueta.

- Au, va, no pot ser tan terrible!
- He vist tantes vegades Friends que em sé els diàlegs de memòria. Podríem veure la sèrie sense veu i doblar-la nosaltres mateixos!
- Això de fet sembla una idea prou divertida...
- No! No, no i no! No! Vull sortir!
- Carinyo, és molt irresponsable per part teva...
- Ja ho sé, collons, ja ho sé! Però és això o fer-me l'hara-kiri, i no tinc cap katana a mà!
- Jo sí.

Dit això, ella va agafar-li el penis per damunt dels pantalons. Ell va callar de cop i es van mirar. Com no ho havien pensat abans? Es van besar furiosament i ella va prémer el cos contra el d'ell. L'esquena d'ell va xocar contra la porta d'entrada i ella va descordar-li els pantalons. Amb un gest hàbil va treure el membre semidur dels calçotets i va empunyar-lo com si d'una arma blanca es tractés. Amb un gest rítimic, va fer bombejar sang fins al penis mentre ell li grapejava un pit i una natja.

Sense desenganxar els llavis, ell va fer-li caure els pantalons del pijama als turmells amb un gest sec. Amb la mà dreta va agafar-li la barbeta i va separar-la de la seva cara. Es van mirar als ulls un segon de res i van somriure.

Ràpidament, ella es va girar i es va recolzar al radiador de sota el penja-robes amb totes dues mans. Ell va humitejar-se el sexe amb la mà dreta mentre amb l'esquerra li estirava les calces i les apartava sobre una de les natges, per obrir-se pas fins la vagina. Amb cura i decisió, va col·locar el penis i la va penetrar.

Van gemegar a l'uníson. Ell va agafar-la amb fermesa pels malucs i va trepanar-la tot fent aplaudir el seu cos contra el d'ella. Ella es va incorporar i va estirar els braços enrere per damunt del cap per acariciar-li el cabell. Llavors va baixar una mà fins al seu baix ventre per acompanyar el cada cop més proper orgasme vaginal amb un de clitorià.

Cardaven com si fos l'última vegada, com si els anés la vida. Els cossos, suats, es mesclaven en un, amb una fricció rabiosa, salvatge. La mà d'ella es va contreure amb força mentre acariciava els cabells d'ell. Vident, ell va intensificar les embestides i els gemecs es van sincronitzar. Segons després, tota ella es va tensionar i, amb centèsimes de diferència, ell es va córrer també.

Es van abraçar esbufegant, esgotats. Poc després es van separar i ella es va girar per besar-lo. Es van mirar i ella va parlar amb dolçor.

- Tot anirà bé.

Ell va somriure. Ella també. Va acaronar-li la cara i se'n va anar cap al lavabo. Ell, embadalit, la va seguir amb la mirada i va pensar que, potser, al final, la quarantena se li faria curta.

Comentaris

  • Divertit sí, que és.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 14-06-2020 | Valoració: 10

    La qüestió era que ell posara el seu bon detall, per a passar ben entretingut el temps en companyia de la dona. Perquè sense eixir de casa, amb quarentena, què et pot fer, si no l'amor amb la dona. Bon entreteniment van tindre... i molt ben descrit, fins al final.
    Salutacions i cuida't... que la quarentena continua... i alguna cosa dura...

  • Entreteniment[Ofensiu]
    Marseille | 27-03-2020 | Valoració: 6

    Hi ha qui en aquests dies mira la tele, que si Netflix, música, llibres. Una copulació improvisada pot ser l' entreteniment més relaxant i amè.

  • Poca paciència[Ofensiu]
    MariaG | 26-03-2020

    Hola Boris, molt bo el teu relat. Ara, a aquest pobre que no li passi res si el segon dia de quarantena ja està així. De moment en portem dotze i els que encara ens queden. El sexe és una de tantes coses que es poden fer sense sortir de casa. A mi m'han arribat tants vídeos de zumba, ioga, meditació, cuina, receptes, teatre, cursos d'anglès i demés, que ja em canso només de veure'ls. On hi hagi un bon llibre... , en fi, paciència i dosificar-ho tot.

  • Sort del sexe[Ofensiu]
    Canela fina | 17-03-2020

    Sort del sexe que farà més suportable la quarentena! Bona pensada regalar-nos un relat tan d'actualitat. Gràcies! Abraçada

l´Autor

Boris

19 Relats

26 Comentaris

18678 Lectures

Valoració de l'autor: 9.45

Biografia:
Aprenent. Agraeixo feedback. Petons.