Quan no tens res a fer....

Un relat de: dragaroja

Quan tot et surt malament, quan estàs desanimada, quan esperes a algú que no ve. Quan et sents sola, tu i els teus confusos sentiments. Sense saber de veritat el que sents per cada persona d'aquest món. Quan tens por d'equivocar-te un altre cop per culpa del cor. Quan vols ser forta i enfrontar-te a la realitat però no saps per què, alguna cosa et menja per dins fins que et desapareixen les ganes de viure. Quan estàs farta de cridar, de batallar-te amb algú imprescindible per tu. Quan perds el tresor més estimat, quan tot sembla que s'acabi, quan no vols despertar, quan vols que s'aturi el temps, és llavors quan tens ganes de plorar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de dragaroja

dragaroja

24 Relats

76 Comentaris

37355 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
No hi ha gaire a dir sobre la meva vida o sobre mi mateixa......El meu naixement va ser en una freda tarda de febrer i des de llavors han anat passant els dies i els anys...el meu somni sempre ha sigut ser escriptora, mai ho serè, però sempre ho somiaré.

De tots els animals de la creació, l'ésser humà és lúnic que menja sense tenir gana, beu sense tenir set i parla sense tenir res a dir.