Quan la por guanya la partida

Un relat de: Xavi13

La por. Com podríem definir-la? És un sentiment que ens envaeix quan sentim que perdem el control, quan no sabem què ens depararà el futur o si la resposta als nostres actes serà la que esperem. Podem tenir por a perdre alguna persona, podem tenir por a equivocar-nos, podem tenir por a la solitud...

Com combatre aquest sentiment que afecta cada apartat de la nostra vida i que ens prohibeix gaudir-la tal i com hauríem de fer-ho? Com intentar fer que la por no condicioni certes desicions que prenem? La ment se m'omple de preguntes i provo de trobar les respostes adequades, sense saber que per molt que busqui no trauré res en clar.

La por ha existit sempre i a mi, així com les persones que m'envolten, m'ha tocat seguir amb la tradició...

Comentaris

  • Driptrip | 28-07-2010

    Tens raó, la por sempre serà present a les nostres vides, un legat que no podrem oblidar mai. LLuita per combatir-la, però igualment l'has de mantenir sempre amb tu, ja que sense por, no seriem res.
    felicitats, i sort

  • Molt ben descrit el sentiment[Ofensiu]
    Romy Ros | 27-07-2010 | Valoració: 10

    de la por i l'angoixa a enfrontar-se als nous esdeveniments...És tan antic com l'home. Però no deixis que la por t'engoleixi, planta-li cara afrontant els reptes que el present et depara, i és així com afrontes el futur. Endavant i enhorabona per un relat tan suggerent!

l´Autor

Foto de perfil de Xavi13

Xavi13

6 Relats

4 Comentaris

6262 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00