Quan et sents extranger al teu pais...

Un relat de: somnisdeboira

Sento que estic feta de la meva cultura ( la catalana ), la meva llengua ( el català ), el meu país ( Catalunya ), pero avui... m'he sentit extrangera!
M'he endinsat entre vosaltres... tots venieu de paisos diferents: India, Marroc, Senegal, Bolivia... tots fa mes o fa menys heu vingut a viure al meu país, i estic notant que esteu començant a endinsar-vos a coneixer la meva cultura i la meva llengua! moltes gracies!! us ajudare en el vostre cami!!
Pero... perquè m'he sentit extrangera en el meu propi país? No tinc una resposta certa encara, pero intento acostar-m'hi! Se que si m'he sentit extrangera és perquè he descobert entre vosaltres una unió, no sols d'amistat, sinó de cultures, d'intercanvi de pensaments, de cooperació en avançar en l'educació! I aquests són valors que nosaltres, els del 1r món encara no els hem après del tot! Espero que dia rere dia m'aneu ensenyant a ser com vosaltres, aixi aconseguire viure al meu país i entre vosaltres sense sentirme extrangera!

Comentaris

  • quan fem estranger el nostre país...[Ofensiu]
    fill de les ombres | 25-02-2005

    ... als altres... tan de bo algun dia els estrangers, amb la seva història a l'esquena i la seva cultura al cor sentin que els seus peus no han marxat lluny perquè a les seves mans continuen rebent-hi amor, comprensió, respecte, ...
    tan de bo hi arribem.

l´Autor

somnisdeboira

11 Relats

30 Comentaris

15815 Lectures

Valoració de l'autor: 9.43

Biografia:
Deixa'm reflexar-me en la teva mirada... llavors et podré dir del cert qui sóc jo! Ara mateix sols sé que soc un ésser fràgil, un punt en l'univers...