quan et despertes ¿

Un relat de: Caustic

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Quan es va despertar, va mirar a través de la finestra, va notar que l'ambient estava diferent, potser era la il·luminació no ho sabia. I quan va treure el cap al carrer va veure com tot havia canviat, el terra, els edificis i totes les textures. El món havia esdevingut en formes de noia, pits, cuixes, corbes, tot era com el cos de una dona molt formosa.
La boca del noi va començar a segregar saliva per litres, corrent va anar a buscar una fregona i va netejar tot el mullader.
Nerviós, que era així com s'anomenava, es va treure tota la roba i d'un vot ja era al carrer, un gran somriure se li va dibuixar als llavis, es va posar a riure i digué: vaja vaja....- va palpar un poquet- que suau!!- i va amorrar els morros al primer pit que va trobar, un altre cop va començar a produir saliva a un ritme alarmant, no parava de riure i deia - necessito veure aigua o em deshidrataré- .
Tot era perfecte, no hi havia ningú, el paisatge de la cuitat havia millorat força, i Nerviós estava allà per a contemplar-ho. -quin dia!- va reflexionar, i tot content va anar donant voltes per aquell món tant meravellós, acariciant, llepant i mossegant tot allò que tantes noies li havien denegat - PIT PER A QUI CUIXA PER ALLA!!- anava cantant content mentre contava i tocava, senyalant amb els dits tota mena de parts del cos femení.
I va ser al cap d'una estona quan va notar allò, allò que era un penis -BHUA!!!- va cridar atemorit - e anat al país dels penis!!! NO!!!- va mirar als dos costats, l'havia vist algú, algú que també cantava i saltava, Nerviós es va amagar darrera del membre mes gran que va trobar, - com m'haig de veure- va pensar, i mentre estava allà amagat va escoltar: -SI SI SI, UN PENIS, DOS PENIS.....- ell es va endur un gran ensurt, però llavors va veure que era una noia, una noia molt atractiva, que també anava nua.
Escac i mat!- va madurar ell quan per a fi va lligar la situació, i d'un saltiró va sorgir de darrera del membre. -OH!- va dir ella en un to insinuant, i amb un dit li va acaricia la punta del prepuci i digué - TRES PENIS.... Nerviós va fer morros, i pronuncia -conec un pit molt maco, on podríem anar a seure una estona i parlar.
-Ostres que directe que vas- va dir ella, i es van mirar uns segons i es van abraçar. Els dos cossos van començar a suar i a brillar, tot va anar molt a ràpid per que estaven els dos molt acumulats de tot el matí, van començar amb un precalentament molt intens, ell li besava el coll a esquenes d'ella m'entra amb una mà li acariciava la panxa i amb l'altre li perfilava els costats, li va presionar amb força l'os de l'amor, ella va fer un moviment brusc d'excitació, les respiracions van anar augmentant de compàs. Llavors ell va introduir un dels seus dits dintre de la noia, aplicant un massatge molt suau i lent, ella es va posar una mica vermella, però li agradava molt, el fluxos no van tardar en fluir i abundar i amb ells una intensa olor a sexe, que tant li agradava a Nerviós. De cop ell va canviar la postura, el noi al principi adquirir el rol dominat, la va estirar al terra i amb la llengua comença a escriure alguna cosa semblant a poesia entre els seus pits i l'estómac, molt a poc a poc va anar descendint cap els seus preciosos genitals, i com si d'un caramel es tractes es va posar a jugar amb el seu clitoris, la llengua marcava un clar moviment circular, el perfum del sexe es va incrementar per moments.
El noi es va prendre molt seriosament la seva tasca, i ella no va tardar en arribar al cel amb el crit que això suposa, molt roja i suada ella va dir -mmm gràcies.... ara em toca a mi- però ell li va posar la mà d'avant i li va dir - no! Aquest es el meu regal, no vull res a canvi, de veritat-



Fi

Comentaris

  • Un somni...[Ofensiu]
    Silenci... | 31-08-2006

    ...estrany i polit!
    Està molt be, el principi e suna mescla de fantasia i ilusió. Tot es estrany divers i canviat.
    El final es sobtat la posició que agafa el noi no es esperada i es d'agrair.
    M'ha enantat moltes besades!!!

l´Autor

Foto de perfil de Caustic

Caustic

25 Relats

30 Comentaris

30327 Lectures

Valoració de l'autor: 8.80

Biografia:
RECOMANO:
(el meu criteri no te cap tipus de valor)

3 LLIBRES

-LA INSOPORTABLE LEVEDAD DEL SER(MILAN KUNDERA)

- EL AMANTE (MARGARITE DURAS)

-SIN PLUMAS (WODDY ALLEN)

3 PELIS

- SLEEPER

- OLVIDATE DE MI

- PESADILLA ANTES DE NAVIDAD


3 GRUPS DE MUSICA

- PLAID

-VENETIAN SNARES

-AUTECHRE

*espero que algu en tota la web comperteixi algun dels meus gustus*