QUAN EM FEIES TEVA...

Un relat de: INDIRA

Enyoro petons que s'han repetit moltes vegades als meus llavis, enyoro les mans que em tocaven i em feien tremolar, enyoro l'olor dels cabells enredats, de la roba prima del desig del seu cos.
Enyoro la llengua que tot em llepava, enyoro l'amor que en aquell moment em donava, enyoro les rialles després d'estar dins meu, enyoro aquell fum espès dins el cotxe.
Ja fa temps que no veig les estrelles, ja fa dies que no surt la lluna plena i ho enyoro.
Enyoro els missatges que tan esperava, enyoro mirades que tan desitjava, enyoro la música que ens acompanyava...
Enyoro trobar-nos quan no hi havia ningú al carrer, que pugés al cotxe i que em rigués, veure la lluna com somreia que m'agafi la cuixa i em digui: fes-me un petó que ja no puc més! Que em mossegui, em despulli, em llepi de cop... com si la lluna eclipsés el món, ens traslladéssim més enllà del sol. Noto com som només una persona... calor, sospires, rialles, sospiro, crits d'amor, sospirem... plaer al cos... em toques allò que més desitjo, m'agafes i perdo el món de vista... em mires als ulls i em crides, noto que em desitges que em vols teva!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de INDIRA

INDIRA

15 Relats

12 Comentaris

11390 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Hola a tothom,
Rere INDIRA m'hi amago jo, la Laia, una professora d'anglès de gairebé quaranta anys a qui li agrada deixar escapar paraules quan està atabalada (que és gairebé sempre). Escriure m'ajuda a fugir, a inventar, crear, participar de la literatura que tant m'agrada i que tant m'aporta. Els meus relats són molt diversos, des de poesia, narrativa, assaig... però sempre amb un toc de nostàlgia i un punt d'humor per endolcir.

Els meus primers relats publicats aquí són de l'any 2009! Uns quants anys després, el 2024 vull reprendre l'hàbit de llegir-vos, comentar-vos i poder compartir les meves cabòries per aquesta plataforma tan encertada.

Entre tant he escrit contes, una novel·la per publicar (quan decideixi treure-la del calaix) i he fet diversos cursos d'escriptura amb autors com Carla Gràcia, Lluís-Anton Baulenas o Lolita Bosch per nodrir-me dels seus coneixements i mètodes.

Gràcies per llegir-me i gràcies per compartir els vostres relats!

Salut,
Indira (Laia)