QUADRE 12: JO

Un relat de: rober
QUADRE 12: JO

El seu aspecte el delatava, la manera de moure’s, la mirada altiva i l’aire de prepotència, feia que sentís com una mena de repulsió cap aquell personatge
---------
Bones, estic aquí per explicar-vos el meu quadre, bé no crec que necessiti cap explicació, ja es veu, que és un autoretrat, però l’important és perquè m’he dibuixat a mi mateix.
De fet, jo no volia fer aquest número, però m’hi ha obligat el jutge, diu que m’anirà bé i així puc reduir la multa, que haig de pagar a conseqüència de la meva conducta.
Ja em perdonareu, o no, més igual, però això és una collonada, com si servís d'alguna cosa. Ja veus, ara es jutge a la gent pel seu caràcter. Us imagineu que us posessin una multa per exemple per ser tímid, bromista, simpàtic o qualsevol altre cosa referent a la vostra personalitat. Doncs, és el que m’ha passat a mi, ves quina tonteria. Jo ja reconec que tinc un caràcter fort, però és que avui en dia s’ha de ser així. A mi ningú m’ha de dir el que haig de fer, que s’han cregut!. Jo quan arribo en un lloc vull ser atès, que és això de fer cues, jo sóc un senyor, tinc un nivell i a mi cap conserge o secretària de cinc al quarto m’ha de fer esperar per res. Si jo he demanat hora per anar al metge m’han d'atendre a l’hora exacte, que és això de fer-me esperar, prou he fet trucant abans, i et ve aquella mena d'infermera que ja es veu que està allà perquè posa calent al metge a dir-me que avui va en retard perquè el doctor ha hagut d'atendre una urgència. El que passa és que s’han deixat dur per la passió i han fet al clau del segle a la consulta, és que les dones sou molt putes, i se us veu d'un hora lluny i a sobre quan li dic això va i té la cara d’ofendres. Però, que s’ha cregut!, que si jo estic on estic no és perquè tingui unes mamelles grosses i un cul ben rodó sinó perquè jo faig les coses amb dos collons, si senyor, aquí un s’ha de fer valer.
El més fort de tot, és que les persones que hi havia a la sala d'espera em miraven amb cara de desaprovació i clar, els hi vaig haver de dir que si el món no estigués tan ple de borregos com ells les coses anirien més bé. Llavors, em contesta un home, o millor dit, un mitja tita, escolti que nosaltres no li hem dit res, clar a mi això em va fer enrabiar, és que no puc parlar quan em doni la gana i dir el que penso clar i català, li vaig contestar que per dir tonteries que tanques la boca, que jo no em feia amb gent vulgar, que no sabia fer valer els seus drets i per mi que es va espantar perquè no va dir res més. Bé, potser algunes vegades puc fer servir un to massa alt, però és que sóc humà i tanta imbecilitat junta m’afecta.
Al cap d'esperar deu minuts més, vaig tornar a cridar la infermera i li vaig dir: que nena!, és que no t’has desfogat prou que tornes a fer un altre clau, que ja fa deu minuts que estic aquí!, va, avisa el teu homenot i li vaig donar una palmada al cul. Es va posar a cridar, és que les dones sou unes histèriques, i que si no voleu que us fotin ma no us heu de posar aquesta roba tan ajustada que llavors ens fiqueu calents i ja sabeu que passa.
-----
Les dones del grup ens mirem entre nosaltres i els homes fan un posat molt seriós, això acabarà malament.
----
Amb la cara vermella, no sé si perquè li havia agradat i s’havia posat calenta o perquè estava enfadada, va entrar dins la consulta del metge. Poc més desprès, va tornar a aparèixer la infermera i em va dir que el doctor m’atendria ara mateix, que ja podia passar dins la consulta.
Quan veig al metge tinc ben clar que aquests dos han estat follant com desgraciats, ja que, també, ell està ben vermell i això passa desprès d'un gran esforç i com que aquest home ja té una edat és evident que ha hagut d'esforçar-se molt. No és com jo, que estic fet un toro i al cap de deu minuts de fer un clau ja estic preparat per un altre i de fet per això vinc, perquè últimament em sento més cansat desprès de fer el que fa un mascle amb una dona i vull que em doni un reforçant, tot i que crec, que ell també el necessitaria per la cara que fa.
- Vostè dirà,
No m’agradat el to en què ho ha dit i no m’he pogut estar de dir-li que entenc que amb la infermera que té es posi calent però que a la gent no s’ha la pot fer esperar per això i menys a mi que sóc tot un senyor.
Em sembla, que aquest home no es troba bé, la infermera l’haurà fet cansar massa perquè ara no és que estigui vermell, sembla que estar a punt d'explotar, fins i tot, li tremolen les mans, sort que no és cirurgià.
-Escolti, una mica de respecte, la Núria, la infermera és una excel·lent professional, que porta molts anys treballant amb mi, en aquesta consulta i atenent totes les necessitats dels pacients.
Aquí, ja no vaig poder més , així que a més de tirar-se al metge, també ho feia amb els pacients.
Ostres!, li dic, si ho arribo a saber primer demano hora amb la infermera i llavors si que no m’hagués fet res esperar deu minuts, ja se sap que desprès d'un bon clau, va bé una becaina.
El metge es va aixecar i va obrir la porta, em va dir que marxés que no era una persona benvinguda en aquell consultori i que me'n busqués un altre, i per aquí si que no passo, a mi ningú em treu fora d'enlloc, que si jo he demanat hora se m’ha d'atendre i que si no vol fer la seva feina que plegui i que fes el favor d’atendrem que era la seva obligació i que no m’obligués a fer servir la força.
Es veu, que vaig cridar massa i la mala bèstia de la infermera havia avisat als guardes de seguretat i al final el metge no em va atendre, però això si, no es va quedar igual, perquè el cop de puny que li vaig donar encara li deu fer mal.
-----
Ens quedem tots callats ,ningú aplaudeix, ni fa cap comentari, com en els altres quadres, però el més fort de tot, és que aquest home desprès es treu un paper de la butxaca perquè firmem conforme estem amb desacord amb la conducta del metge.
Sense paraules.....


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda:

l´Autor

Foto de perfil de rober

rober

28 Relats

14 Comentaris

2331 Lectures

Valoració de l'autor: 9.20

Biografia:
Nascuda a Barcelona i actualment resident al Vallès oriental.
Gràcies pels vostres comentaris.
Per qui vulgui contactar en privat.
merigalo@gmail.com