Putada

Un relat de: STEEN WALDENSEN
Res hi ha que emprenyi més que sentir-se traït per un ésser pròxim o que creies que era una persona amiga però no ho era tant o que aparentava ser una cosa i n’era una altra de molt diferent. Resumint, les putades tenen una explicació molt senzilla, perquè en aquesta putrefacte societat en la que vivim ningú fa res per res.
Egoisme i enveja estan a l’ordre del dia i tothom procura per a un mateix sense mirar prim. No importa el mal que puguis fer, només aconseguir el teu objectiu.
Això mateix és el que li va passar a la Morfi, volia estar a tot arreu, quedar bé amb tothom i sobretot sentir-se estimada per la gent. Voler estar en el punt de mira pot tenir efectes contraproduents i en aquest cas el resultat final va ser nefast pels seus interessos.
Batejada com una droga, als seus 23 anys lluïa una estètica ben curiosa que feia que no passes desapercebuda en cap dels ambients en els que es movia. El seu xicot era un pobre pocapena totalment manipulat per ella; l’imbècil perfecte per quan et fa falta algú que et faci costat.
Els estudis li havien anat bé i tenia una feina on sentir-se realitzada i a gust. Però amb tot això no en tenia prou, havia de buscar alguna cosa més per sortir de la patètica monotonia en la que s’havia convertit la seva vida. Buscant, buscant va trobar una moguda en la que en poc temps es va veure immersa sense marxa enrere. No podia sortir-se’n, els lligams eren massa forts, sabia perfectament que allò podia deixar-la en evidencia davant de tothom i alhora destruir tot el que havia aconseguit fins aleshores.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

STEEN WALDENSEN

7 Relats

9 Comentaris

5623 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99