Puc triar?

Un relat de: JOSEFINA

Puc triar ? Si la resposta a aquesta pregunta fos... SÍ, que triaria?
De vegades em faig aquesta pregunta.
Possiblement triaria la il.lusió del dia de Reis, que no puc oblidar-la per gran que em faci. Cada any, la nit de Reis, puc notar que el cor batega més fort, com quan esperava que entresin amb els camells a omplir-me de regals.
Tal vegada, triaria viure intensament "aquell amor". Un amor que no pot desbancar cap altre. Un amor que busques a cada nou amor.
Qui sap si triaria el fet de convertir-me en mare. El moment en que dins teu es belluga una nova vida és indescriptible. El dia que veus la carona de la criatura per primer cop...
Triaria jugar de nou al pati de l'escola, amb aquelles amigues, moltes de les quals s'han desperdigat arreu del món.
Triaria les vacances a Cerdanya, vora el llac de Puigcerdà, sota el mantell d'estels, i voltada de muntanyes. Aquelles vacances que no es poden repetir.
Triaria, tancar els ulls, i deixar-me portar, pels sentiments, la passió, tot sense limits, enmig del seté cel i acompanyada del meu ocell de nit particular.
Hi ha tant per triar... Per què no em fan la pregunta?

Comentaris

  • Jo triaria...[Ofensiu]
    fada_nocturna | 17-07-2007

    Recuperar la gent que he perdut pel camí, recuperar vells moments on realment era feliç, però conservant la gent que m'acompanya ara. No sé si és demanar molt... Crec que si. I si em donguessin un atre desig, escolliria triunfar en la professó que sempre m'ha agradat, poder lluitar i finalment aconseguir els meus somnis.

    Si tens una estoneta et podries passar pels meus relats i donar la teva opinió? No estic molt segura de la meva forma d'escriure, i l'opinió de la gent m'ajudarà a decidir si continuar escribint o escriure però sol per mi.

l´Autor

Foto de perfil de JOSEFINA

JOSEFINA

149 Relats

230 Comentaris

125660 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Nascuda a Barcelona l'any 1953
Separada i mare de dos fills
Treballava com a coordinadora de projectes en una ONG.- jubilada actualment
Activista gracienca (m'agrada aquesta etiqueta).