Psicòpates governant a ciutadans. (5-9-2014)

Un relat de: Joanjo Aguar Matoses
Psicòpates governant a ciutadans.


Aquells que veuen tanta corrupció política, immobiliària i bancària com a 'normal'; aquells que també veurien 'normal' -i fins i tot reclamen- una invasió armada espanyola contra ciutadans catalans desarmats, els quals només demanen votar per la Independència; aquelles persones que els agrada imposar la seua voluntat mitjançant l'engany, el xantatge polític, la corrupció empresarial, la violència militar o la manipulació dels grans mitjans, són, de fet i en la pràctica, més perillosos que la majoria de pacients que cuidem als nostres centres de malaltia mental.

La seua hipocresia, la seua avarícia, el seu conformisme i complicitat davant l'espoli fiscal i urbanístic valencià han arruïnat el nostre país i han fet emigrar o malviure a molta gent que se n'ha vist afectada, per no parlar dels suïcidis silenciats que se n'han produït arran la desesperació econòmica en moltes llars. També eixos mateixos corruptes i corruptors han humiliat fins a l'extrem als catalanoparlants, i la seua intransigència política gairebé ens aboca a una guerra d'Espanya contra Catalunya....

Malgrat tot això, la majoria d'ells segueix veient-ho.... 'NORMAL'.

Si no en són de delirants i perillosos, ja em diràs que són. Gent sense escrúpols, gent sense cor. Caps quadrats calculadors que només hi pensen en els propis diners i au, i en infligir dolor també, si cal, a la resta dels mortals, per tindre'ns dominats. Uns psicòpates, ben mirat. Un govern de psicòpates, polítics i de grups empresarials, que no els importa esclafar, exprimir i aprofitar-se'n de la gent, fins que no amollem l'última gota del nostre suc vital.... Si això no és un cas greu de la ment, ja em direu què és.

Psicòpates governant a ciutadans.


Sueca, País Valencià, Marènia. Divendres, 5 de setembre del 2014.
Joanjo Aguar Matoses.


Podeu publicar o reenviar aquest text on vulgueu.

_______________________________________________________________________________

ETIQUETES PER A RELATSENCATALA.CAT

psicòpates, psicòpata, psicópata, psicópatas, set, siete, seven, psychopaths, psychopath, psicosi, psicosis, psycho, sicko, SiCKO, psicopatia, psicopatía, malaltia, mental, malalts, mentals, perillós, perillosos, perillositat, greu, govern, ciutadà, ciutadans, franquisme, sociològic, votants, PP, guerra, civil, societat, corrupció, corrupte, Rajoy, Aznar, Fraga, Franco, Partit, Popular, dreta, còmplice, nacionalista, espanyolista, dictadura, franquista, dictatorial, feixisme, feixista, nazi, dretà, ultradreta, repressió, mort, tortura, antidemocràtic, democràtic, democràcia, política, conformista, resignat, desinformació, manipulació, informativa, mitjans, comunicació, informació, Espanya, espanyol, espanyola, València, valenciana, País, Valencià, Viquipèdia, Wikipedia, valencianet, espanyolet,

_____________________________________________________________________________________

Comentaris

  • Alerta: el teu relat és estigmatitzant[Ofensiu]
    llamp! | 11-01-2015

    A l’inici del relat es comenta que “aquelles persones que els agrada imposar la seua voluntat mitjançant l'engany, el xantatge polític, la corrupció empresarial, la violència militar o la manipulació dels grans mitjans, són, de fet i en la pràctica, més perillosos que la majoria de pacients que cuidem als nostres centres de malaltia mental.”

    Aquest comentari vincula la perillositat i tot un seguit d’elements negatius amb les persones que estan seguint el seus tractaments en centres psiquiàtrics. Aquestes persones no són més perilloses, corruptes o faltes d’escrúpols que la resta de la societat. Les persones estan en centres psiquiàtrics fent un tractament amb equips professionals per a poder tornar a curar-se o recuperar-se.

    Aquest tipus de comentaris basats en prejudicis i estereotips negatius ajuden a crear una imatge negativa i discriminatòria de les persones amb una problemàtica de salut mental.

    Així com entenc que no farien atribucions negatives basades en el color de la pell o en el gènere per explicar la situació política i social del país, espero que en el futur no utilitzis el món de la salut mental per explicar els elements negatius de la nostra societat.

  • Tota la raó, Averrois, el temps d'esclavatge[Ofensiu]

    Tota la raó, Averrois, el temps de l'esclavatge no ha passat. El maquillen de moltes maneres, però així continua sent. Del jou egipci, al grec, al romà, al senyor feudal, als conqueridors d'Amèrica, als propietaris de fàbriques del segle XIX, al cacic rural abans i després de la guerra civil....
    ¿I modernament? Modernament estan els esclaus creats pels bancs, aquells lligats per la cadena de la hipoteca, esclafats sota pes del pagament mensual, que t'amenaça amb quedar-te sense sostre, i, fins i tot resultant així, encara continues devent-li diners al teu amo, el banc. Una autèntica vergonya humana que cap governant d'aquest país s'ha atrevit a desballestar.

    Malauradament, la 'casta' política forma part del sistema i ha de vetllar per la seua continuïtat, malgrat permetre aquestes formes modernes d'esclavitud i tortura psicològica envers els ciutadans. I aquells polítics que s'hi neguen a formar part d'eixa 'casta', ja veus com estan inflant-los a bufetades i mastegots des de tots els mitjans de comunicació, públics i privats. Al final, o els aixafaran, o els convertiran en un més d'ells, això és, passaran també a convertir-se en 'casta', com aquells que hi critiquen ara mateix. De fet, és excessiva, la pressió i el linxament mediàtic que els de 'PODEM' estan suportant.

  • La política...[Ofensiu]
    AVERROIS | 06-09-2014 | Valoració: 10

    ...és l'arma que els hi hem donat a tots aquets que dius, per poder fer el que els surti dels c... "Voteu, que el que surti elegit defensarà els vostres interessos" Exclamen amb la boca grossa i rient per dins. Un cop ho han aconseguit la gent és lo de menys. Diners i poder, poder i diners i si el poble té fam és culpa de la "conjuntura geo politica inmersa amb un daltabaix mundial i provocada pels intermediaris económics que fan que les borses internacionals baixin i així el deute dels paisos augmenti..." que carai m'expliquen aquets amb aquestes paraule tècniques, que volen dir, que som tontos i no entenem res? No senyors el poble ho enten perfectament, el temps de l'esclavitut no ha passat, tan sols han canviat l'imatge de la mateixa. "Treballa per poder menjar, que amb la suor del teu front em faré ric"
    El teu és un relat que està en la ment de molta gent i que ja estan cansades de que ens creguin el pel.
    Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Joanjo Aguar Matoses

Joanjo Aguar Matoses

204 Relats

246 Comentaris

250351 Lectures

Valoració de l'autor: 9.30

Biografia:
Sóc de Sueca, poble situat a la Ribera del Xúquer, al País Valencià i, per tant, a Marènia (com li dic jo) o Països Catalans (com li diu la resta del món).