Psiconalitzar a Carmen de Mairena?

Un relat de: camarassa

Quina parella tan especial, la que fan Toni Rovira i Carmen de Mairena, una espècie de Divine a la catalana. Cada vespre els podem veure en un programa de culte, on l'inefable Rovira, a la vegada rapsoda i guia espiritual dels convidats que entrevista, manté una especial relació amb el travesti més conegut Rambles enllà. Sempre que la té al plató li insisteix el mateix. Carmen, tu qué eres? I la Carmen li diu que és una dona, que se sent una dona. Sempre és el mateix. Aleshores, és quan Rovira es creix i contrataca, però tu naciste hombre, no eres una mujer, entonces qué eres? Déu meu, jo pateixo per la Carmen, aquest home vol crear-li un trauma o un sentiment de culpa. L'altre dia estava pintant-li sobre el cos. Unes flors blanques sobre els pits siliconats. I les preguntes eren del mateix estil. Pero, Carmen, tu qué eres? Transcric les paraules del programa en castellà, perquè el programa es fa desde L'Hospitalet, ja m'enteneu. El castellà l'entenen 400 milions de persones, si ho diu el president de la FEPAC, el doble, que parlen i entenen l'espanyol. Les lleis del mercat.
La Carmen es creix quan canta copla espanyola. No sé perquè la majoria de travestis d'una certa edat embogeixen per la copla i per embutir-se en un vestit de flamenca, i anar arrossegant la cua, del vestit, per terra. I ventar-se amb el ventall, i a poder ser amb peineta. Tot molt Typical. Al Rovira també li agrada molt com canta, però el que li agrada més de tot és fer-li un tercer grau de preguntes, o psicoanlitzar-la.
Penso, sincerament, que el tal Rovira ens sorpendrà algun dia amb algun canvi de look.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de camarassa

camarassa

60 Relats

62 Comentaris

53298 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Camarassa és una vila de la Noguera, i per ella hi passa el Segre. M'agraden els capvespres a Camarassa, pels carrers empedrats o bé en la petita platgeta que hi ha abaix, vora el riu. També t'hi pots banyar, o bé fer un picnic a la riba.