psicòloga de la vida...

Un relat de: bristoliana

...despertar-se cada dia pensant que potser ella no és la millor persona del món però, segons els seus estudis... es sentirà be.

Avui arriba tard a la consulta però no hi ha ningú, només ella és la que es queda mirant per la finestra, somiant en els seus propis desitjos, els seus propis sentiments...

Temporades malpassades per culpa de la seva pròpia feina, per escoltar tant als seus clients i centrar-se tant en els problemes d'ells.

A vegades... va bé pensar en un mateix, tu també tens vida... i també tens els teus problemes...


22 dies després ella estava allà asseguda en una butaca dient-li a una altra psicòloga que el seu problema era el seu treball, que amb la psicologia ho passava malament... fins que l'altre psicòloga li va dir que necessitava ser compresa per una altra persona i per un instant es van quedar am els ulls fixament l'una amb l'altre, i van començar a parlar com unes amigues...


2 i 3 mesos després veiem a les dues psicòlogues assegudes en una terrassa xerrant, molt enamorades i contentes. Enamorades, sí, enamorades. Van descobrir que des de petites amagaven alguna cosa... la seva orientació sexual!!

Comentaris

  • de vegades...[Ofensiu]
    Capdelin | 24-11-2005 | Valoració: 10

    una persona no es troba bé i sembla que hi ha 200 coses que no van bé i... potser només és una que va malament i aquesta tot ho infecta...
    i quan es tracta d'una orientació sexual, encara temuda i tabú per a molta gent, el problema creix i s'ageganta... i només necessitava unes mans, uns ulls i una paraula d'una altra del mateix sexe...
    ptons i una abraçada!

  • la psicologia és complicada...[Ofensiu]
    montxita | 09-10-2005

    Primer de tot moltes gràcies per llegir-me!! això ha fet que jo també entrés a llegir-te i trobés aquest relat, amb el qual es valora el treball de les psicòlogues, tenen tantes coses al cap que no tenen temps de pensar amb elles mateixes, potser això és cert!! qui hagués dit aquest final??!!!!!

    Fins aviat!!!

  • Psicolòloga[Ofensiu]
    -Charl0tte. | 23-09-2005

    Estimada psicòloga, jo li hagués recomentat, que avans de estimar els altres s'estimés a vosté mateixa, que havans d'oferir ajuda als altres s'ajudés a vosté mateixa. Que la seva vida també és molt important.
    Que no vulgui no ser egoista i estar disposada al % als altres, vosté també es mareix certa atenció. Dons si no s'atén, éstà sent egoista amb vosté mateixa.

    (No sols les altres persones ens tenen que ajudar)

    M'ha agradat força, no s'espera aquest final... Et seguiré llegint!
    Sweetkisses***

l´Autor

Foto de perfil de bristoliana

bristoliana

11 Relats

24 Comentaris

15212 Lectures

Valoració de l'autor: 9.29

Biografia:
escriure...perque si!! Perque es una manera de desfogarme i deixar els meus pensaments plasmats allà on pugui llegir-los.


Viure...ho és tot!



HE TORNAT