Professionals en secrets de família

Un relat de: fraruro

Quan jo era més jove sempre pensava que la meva família era diferent de les altres perquè aquestes semblaven millors. En créixer vaig descobrir que no era cert. Totes les famílies tenen problemes i secrets. També vaig descobrir la resposta a la pregunta "per què hi ha secrets de família?". Perquè cal mantenir les aparences. Tothom fa veure que la seva família és perfecta. Ningú vol que es facin públiques les baralles familiars o que el marit ha enganyat a la seva dona amb un altre home.
De fet, no deixa de ser curiosa la hipocresia de la nostra societat. Fem veure que tot hi té cabuda, però no volem fer públics ni els nostres defectes ni les nostres faltes. Preneu-me d'exemple. Quan els meus pares es van assabentar que feia de prostitut, van intentar que ho deixés o tapar-ho, però tot es va descobrir per culpa d'una de les meves ties. Ella li feia el salt al seu marit cada cap de setmana perquè ell era impotent i ella tenia que satisfer els seus impulsos. Una nit vam coincidir, i els nostres dos secrets de família es van acabar. Llavors, la meva mare va començar a plorar, el meu pare em va fer fora de casa, i els meus oncles es van divorciar.
Però resulta que la nostra família tenia més secrets. Hi havia un oncle del que mai havia sentit a parlar. L'havien deixat de costat en entrat a la presó. La meva mare va parlar amb ell, i ell em va oferir feina. Només hi havia un problema: la meva mare volia que jo deixés el sexe, però no sabia que l'oncle era un professional de la gestió dels secrets de família. O sigui, era xantatgista. Jo m'anava al llit amb les persones que ell em deia, ens feien fotos, i després ell els feia xantatge. A les persones implicades els hi era igual que les seves parelles ho sabessin perquè els seus matrimonis eren de conveniència. Però no volien que aquells afers sortissin a la llum pública. Volien mantenir les aparences. Per tant, pagaven encantats per mantenir els seus secrets de família.

Comentaris

  • Recordatori[Ofensiu]


    Benvolgut/da relataire:

    Recorda que, a més del Concurs ARC de Microrelats ARC A LA RÀDIO 2010, també tenim en marxa aquestes altres activitats:

    - Gimcana Virtual Literària ARC 2010: enllaç

    - Concurs ARC de Narrativa Breu 2010 "Barcelona, t'estimo": enllaç

    - Loteria de l'ARC: enllaç

    - Club de Lectura Virtual ARC: enllaç

    Participa-hi!

    Gràcies,

    ARC


  • això és un "culebron"!![Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 30-10-2010

    renoi, aquí tens tela per a un serial de vuit-cents capítols!
    Un relat ben escrit, però em falta una mica de grapa, està escrit com si no anés amb l'autor, fredor és el que en trec al llegir-lo, però potser aquesta és la teva intenció. Si és així, sols em queda felicitar-te.