problemes familiars

Un relat de: SANTANDREU3

PROBLEMES FAMILIARS


Era una familia d'aparença envejable.

Els pares eren persones ben dotades i de bona salut. El marit mesurava 1.79 metres d'alçada, i la seva esposa media 2 centímetres menys.

Tenien 5 fills, tres amb una alçada semblant a la dels seus pares, però n'hi havia dos de més baxos, un de 1.68 i l'altre de 1,69, i l'altre era el més alt de la familia, amb els seus 1,96 metres.

El pare estava content, en general, per la marxa i l'entesa de tota la familia, però aquelles diferències d'alçades l'anaven preocupant cada dia més, fins convertir-se en una vertadera obsessió.

Aquella manera de veure les coses va trencar l'armonia general, perquè el pare volia posar alçes a les sabates als dos més baixets tan si com no, i també tan si com no, fer canviar les llargues cames d'aquell fill que desentonava per unes altres, de la tècnica més moderna, procedent dels Estats Units.

El pare, aquell pobre home, havia confós, per el seu mal, la unitat amb la uniformitat.

Naturalment, els tres fills afectats per aquell propòsit tan insòlit es van negar absolutament ni a parlar d'aquella idea tan boja i des d'aleshores, a la familia no va haver-hi ni un sol dia de pau.

Aquests tipus de comportaments deuen ser ben coneguts per la ciència mèdica, i deu ser possible que la malaltia afecti no només a les persones, i potser que més d'un poble, nació o Estat pateixin del mateix mal.

I crec que, si ens ho proposèssim, trobariem sense gaire feina un exemple ben proper a nosaltres mateixos.

SANTANDREU3

Comentaris

  • ei Pere[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 19-10-2005

    si ja ho veus, ara em dedic als picadors, quan vulguis podem anar a dinar, només has de siular com deia la de la pelicula, molt bo el teu relat ...

    Una besada

    Conxa

  • Si senyor, [Ofensiu]
    Màndalf | 18-10-2005

    un relat molt ejemplificador. S'enten perfectament, encara que em sembla que com més gent hi posem, més es complica la cosa; no és tan senzill. De totes maneres, ens aniria molt bé trobar un metge (un hospital, potser) per curar la malaltia o fer una petita operació.