Princesa Llibertat

Un relat de: moments

Cada passa endavant, cada sospir, cada mirada, cada gest, cada mot, cada somriure, cada llàgrima, tot el que fa em recorda a una princesa, bonica, fràgil i temptadora. No puc ni vull evitar-ho, em nego a veure la realitat de les vestimentes estrafolàries amb que la societat la cobreix; em nego a escoltar cada paraula que parla d'ella erròniament sols per ser com és, com vol ser. No vull saber de ningú que la jutge perquè ella és en sí justa, ni que la qualifiqui, perquè es ella l'única qualitat.

Cada cop que la tinc a prop m'embriaga fins al punt que ja no vull apropar-m'hi sinó ser ella mateixa. No puc veure com avança si no puc estar amb ella. No vull enyorar-la un instant més perquè ella és lliure i vull ser-ho jo també. Perquè tu ho ets tot, princesa llibertat.

Comentaris

  • Roget | 18-02-2007 | Valoració: 10

    Que maco el relat. Molt complet i detallat, a més parlant de l'anhelada llibertat.

  • aisha | 18-02-2007 | Valoració: 10

    impressionant... no he caigut en que parlaves de la llibretat fins l'última frase, i mira que havia llegit el títol! un relat d'aquells que no entens fins el final, i llavors se't revela tot dins el cap com una película antiga en blanc i negre i et dibuixa un somriure al rostre... traïdora, tampoc tu m'havies dit que escribies tant bé! ( tot i que ja en tens la cara.. ). a reveure, espero veure't aviat!

l´Autor

moments

2 Relats

4 Comentaris

1922 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Últims relats de l'autor