Primer contacte

Un relat de: angie

Ens van despertar molt aviat, gairebé no havia sortit el sol, però havíem de començar a tenir la mateixa rutina que els animals que viuen en absoluta llibertat.
Vàrem esmorzar les escorrialles del sopar i per beure ens donaren aigua amb gust de cítric, deien que per a evitar infeccions intestinals... el cert era que la calor ho corrompïa tot.
Només els que ens allotjàvem a la reserva de Malamala podríem recòrrer tota aquella extensió del Parc Kruger, per aconseguir el nostre objectiu : fotografiar els cinc grans.
En Kempa, un homenet somrient, ens recollí amb uns quants jeeps oberts. Ja l'havíem vist el dia abans, i la meva impressió va ser de tenir a un caníbal d'aquells de les pel.lícules en Technicolor, davant els meus ulls.
El camí cap al punt escollit era feixuc, una pista de terra poc uniforme que feia que patíssim més pel material que teníem entre els peus, que no pas pels estòmacs desbocats... Estava entrant en una espiral de mareig i emoció que em separava de la realitat.

De sobte, una frenada... La veu d'en Kempa aconsellant-nos moviments lents.... I allà enmig del camí, aturat, desafiant, un meravellós elefant adult.
La càmera no volia sortir de la funda que s'havia enganxat amb un dels gafets de la sabata i només vaig tenir temps d'aixecar el cap i veure com aquell primer gran del dia, marxava amagant-se entre els matolls....

En Kempa, ara rient obertament, m'aconsellà de penjar la càmera al coll...


Comentaris

  • Ei angiolinetaaaa!![Ofensiu]
    Màndalf | 11-01-2009


    Me'n recordo d'aquest repte teu...

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    Petonarrus mil

  • Imagino[Ofensiu]
    Melcior | 14-03-2007

    el moment ,adrenalina a 1000 ,i el cor que sembla que sorti del cos volant .
    Endavant escriptora!

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276320 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com