Presentació

Un relat de: Xolnir de Groc

***
El meu món és la Terra

Hola, el meu nom és Iriha, i sóc la mare de Dalroc. Uns noms estranys? Potser sí que ho són per vosaltres, que encara no heu arribat on els meus viuen. Però no som gens estranys a vosaltres, ja que de fet, som la vostra generació perduda, un món impossible, una paral·lela situació a la vostra realitat, una escissió que algú va provocar. O potser sou vosaltres els que viviu una història paral·lela a la realitat, i sou vosaltres l'escissió.
El cert és que ara tenim un nexe de connexió, i ara us explicaré com hem viscut la nostra realitat, si voleu, mirarem de fer-vos viure-la en carn i ossos, però aquesta seria una altra història.
Potser alguns dels noms que sortiran, os seran familiars, d'altres no tant, i la majoria seran nous per a les vostres oïdes i per als vostres ulls... prepareu-vos, doncs, a viatjar pel temps i l'espai, sense moure-us d'on sou.
Que la meva nissaga us atraparà, no ho dubto gens.
En Dalroc, en Xolnir el vell, la Mareia, en Gruf el foll follet, en Jhonha de Daroban, Irua, i l'Armac, el meu company. Hi ha més gent, però els coneixereu a poc a poc i aviat, tot al seu moment.
En aquest temps no hi ha combustibles orgànics, ni forats a la capa d'ozó, i de les guerres ens en parlen els vells, com d'un fet horrible ja oblidat per la humanitat, tot i que no les tenim tan lluny, les darreres no van ser tan sanguinàries, potser no hi va haver cap holocaust, però l'última gran guerra, la varen perdre aquells que la varen començar, i sí, va ser l'última.
Però millor que us deixi amb aquestes paraules, que no fan més que allargar l'inevitable, entreu i gaudiu d'un món que potser és realitat, o potser no.
Veniu, on els meus viuen.
I si voleu conèixer en Xolnir, no deixeu de llegir...


Comentaris

  • gràcies pel teu contacte i.....[Ofensiu]
    joandemataro | 07-06-2010

    tens raó, le vaig posar com a ciència ficció però era una ironia...
    salutacions
    joan

  • company rocaforta[Ofensiu]
    Xolnir de Groc | 26-12-2009

    com no puc dubtar que sigui de cap altra manera, ets un company de relats enmascarat, podries tu enviar-me un mail, no cal que sigui el teu de veritat, pots obrir-ne un de nou i enviar-me'l amb un nom fictici, i dir-me de bon rotllo que puc millorar i com?
    T'estaré molt agraït per l'esforç de company, i oblidaré les paraules pocasoltes que vas deixar per despit d'un mal moment, que ja hem superat.

    F.

    PS
    xolnir@gmail.com

    i gràcies.

    "Aquest comentari el penjo, ja que RC no enten que aquest comentari al que faig referència pot ser ofensiu, si no aporta res de positiu, o si no va acompanyat d'un mail aclaridor, aquí estem per aprendre i per ajudar-nos a fer literatura."

  • Hola xolnir....[Ofensiu]
    llamp! | 11-08-2009 | Valoració: 10


    He marcat com a ofensiu el comentari de rocaforta i esgrimit les raons del perquè em sembla ofensiu. Aquesta és la manera de poder eliminar-los: marcar com a ofensiu i se t'obre una finestra on has d'introduïr les raons del perquè. Suposo que RC ho revisa i si considera el comentari ofensiu, el deu poder retirar.

    A banda d'això, he llegit per sobre la teva darrera història i tota la presentació (un pèl més curta). Em fa pensar en "el senyor dels anells", amb noms de lloc diferents i personatges curiosos. A la fi, tot són mites i llegendes, que serveixen per passar l'estona. Inclús com a contes per a nens, deuen tenir gran utilitat.

    Em queda pendent llegir totes les seqüeles "Styr - groc" i saber a què et refereixes....

    Records!

  • Preparat...[Ofensiu]
    Persona | 06-02-2009

    prepareu-vos, doncs, a viatjar pel temps i l'espai, sense moure-us d'on sou.


    Entro en la pressentació pel relltge...2 minuts

    Se que el temps no existeix, ni tu, ni jo...però continuu atrapat.

    De moment em preparo per la cerimònia del diumenge i la comunió de calçots. Pot ser, amb la munió de relataires, aconsegueixo fer el salt...còsmic i assolir una altra dimensió, millor, sens dubte. Mentre tant continuare fent examen de consciència, o sigui preparant-me.
    Al menys per "parar" el moment precís...
    però ara que ho escric...

    No veig que ni en Xolnir, ni persona, siguin a la llista de convidats.

    Pot ser es tracti d'altres dos relataires.

    Salut, relats i imaginació al poder. I una abraçada als quatre relataires...que de moment em sembli conèixer.

  • Açò promet[Ofensiu]
    RFS1984 | 06-11-2008

    a vore si li pegue una miradeta als relats següents, doncs he començat per l'últim i no m'enterava de res. Fins que he vist que es tracta d'una mena de conte per entregues.

    Conste que no el valore perquè no vols. Et posaria un guarisme dels alts.

  • Inici[Ofensiu]
    Unaquimera | 06-11-2008

    En descobrir el teu espai, he dubtat un moment... però després m'ha semblat evident que havia de començar pel primer relat que vas publicar, ja que els següents els introdueixes com una continuació a aquest, oi?

    Aquesta presentació m'ha fet evocar diverses lectures que havia fet temps enrere...
    Només començar el discurs de Iriha, m'ha recordat un llibre breu que vaig llegir; es diu "L'últim nivell" i és del Jordi Cardona; l'has llegit per casualitat? També en algun moment he pensat en "Uno" del Richard Bach. Totes dues obres parlen de mons paral·lels, i la primera a més ho fa sobre una evolució de la humanitat cap al futur i de la convivència de diferents realitats en un mateix temps però en diferents dimensions perceptives.

    Em sembla pel que he llegit avui que estàs ben dotat ( et parlo en masculí perquè a la teva biografia parles "d'un relataire", si no és el cas, disculpa'm! ) d'imaginació i de ganes, i aquestes són dues bones cames per tirar endavant!

    Bé, m'has picat la curiositat, així que tornaré per anar llegint les successives entregues.

    Entre tant, t'envio una abraçada per celebrar que t'he descobert,
    Unaquimera

  • AQUI SEGUEIXO[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 18-10-2008 | Valoració: 9

    Esperan la continuació, aquesta historia promet, segur que et trobo molt aviat.

l´Autor

Foto de perfil de Xolnir de Groc

Xolnir de Groc

8 Relats

22 Comentaris

9740 Lectures

Valoració de l'autor: 9.29

Biografia:
Aquest és en Dalroc.



Us saluda un relataire que pretén fer-vos viatjar en l'espai i el temps.
No m'he proposat en aquests escrits una correcció estilística perfecte. Hi ha errades gramaticals per manca de temps de corregir-les, ja que el volum del relat és prou ample, i sols vull mostrar-vos una pinzellada de la història, i saber-ne el vostre parer. Sóc una recreació.

No em tingueu en compte petits detalls, i si veieu res positiu o negatiu, us agrairé un comentari, en el meu mail. xolnir@gmail.com, i gràcies

He esborrat la majoria dels relats que hi tenia penjats, vull posar-m'hi seriosament per acabar el llibre i publicar-lo si cal, això li faria il·lusió a un que corre per casa.

Si us ve de gust seguir el relat abans que no surti, m'aniria molt bé tenir lectors que opinin amb criteri, us agrairé molt la vostra col·laboració. El contacte és en el mateix correu d'abans.

Gràcies per endavant.

Xolnir el Vell, de Groc

Passat el temps, veig aquestes paraules que vaig escriure fa més de deu anys, i observant l'escassa resposta de ningú, segurament acabaré esborrant aquests relats, tots. Jo mateix soc conscient que la novella ha quedat oblidada en un calaix i dubto molt que mai tregui el cap pel món editorial.
Gràcies als qui heu donat una opinió sincera i amb finalitat d'ajudar. A la resta de comentaris idiotes, que el karma els tingui a les seves mans.