Pregària d'una persona que no creu

Un relat de: marco3434

Després d'anys d'estar sense entendre el per que de les coses, he decidit crear una petita oració personal i llegir-la cada matí per que crec que les coses que passen no són independents de nosaltres sinó que som nosaltres els qui els hi donem forma i les forcem a ser com pensem o volem que siguin.

Qui sovint diu o li diuen que no val res acaba essent ben poca cosa, i qui pel contrari creu en si mateix creix fins els estels..... a partir d'avui vull encarar la vida pensant en positiu,... i per començar faig pública la meva pregaria.

ORACIÓ DE BON MATI.

Gràcies Senyor,

Gràcies Senyor per la terra i el cel, pel sol i la lluna, per l'aire i l'aigua, pel vent i la calma, per la pluja i la neu, pel fred i la calor, per les pedres i els minerals, pels animals i les plantes, pels arbres i les flors, pel mar i les muntanyes.

Gràcies Senyor pels meus pares, germana, tiets i nebots, per la meva ex que tan vaig poder estimar i gaudir, pel meu fill, per la gent que m'estima i estimo, per la gent que m'envolta i conec, i per tota l'altre gent que encara no conec.

Gràcies Senyor per donar-me cos per sentir, ulls per veure i mirar, orelles per sentir i escoltar, llengua per parlar, cantar i riure, cames per córrer i caminar, braços per abraçar i rebutjar, tacte per sentir, gust i olfacte.

Gràcies Senyor per donar-me salut i força.

Gràcies Senyor per fer-me atractiu, intel·ligent i bona persona.

Gràcies Senyor per tot el que m'has donat.

Nomes et demano que el dia d'avui em donis el seny per gaudir-ho i ser feliç.

Gràcies Senyor.

Comentaris

  • Personal i conseqüent[Ofensiu]
    Unaquimera | 17-09-2008 | Valoració: 10

    El títol d'aquest relat és un bon esquer per a qualsevol lectora, com ara jo, que he sentit curiositat de seguida que l'he vist per saber com seria aquesta pregària.

    En principi, el text és tota una declaració personal d'intencions, després pren forma d'acció de gràcies fervent i coherent; només és al final que demana quelcom, amb una tria molt raonable de desitjos.
    Espero i confio que es vagin complint, que hagis gaudit de l'estiu, que siguis feliç hores d'ara!

    T'envio una abraçada de retrobament,
    Unaquimera

  • comentari de l'autor[Ofensiu]
    marco3434 | 13-09-2008

    llegint el per ara únic comentari voldria fer un aclariment.

    Efectivament sembla superb dir que sóc atractiu, intel·ligent o bona persona.... pero justament ho escric per que és com em vull sentir,.... ja he dit a la introducció que crec que les coses les amoldem amb el nostre pensament a la nostre visió, així que si cada dia em repeteixo que sóc bo, guapo o llest, mica a mica potser em sentiré així i aquest es justament l'objectiu,.... és una pregària d'accció de gràcies i de modificació d'actituts no una relació de les meves característiques personals. Em reservo la meva pròpia i real opinió sobre aquests aspectes.

    Gtàcies per llegir i comentar.

l´Autor

marco3434

35 Relats

41 Comentaris

39609 Lectures

Valoració de l'autor: 9.53

Biografia:
Aqui ve la meva petita descripció que podeu llegir, o que podeu ignorar, abans de continuar viatge.

Si heu decidit seguir i heu arribat ací la meva enhorabona. Se us concedeixen 10 punts. Per bescanviarlos podeu consultar la taula que Ron Weasley te penjada a la sala comú de Grifindor.

M'agrada llegir relats i encara més escriure'ls, notar com em cau al damunt la pluja fina, passejar per prats verds i molls, escalfar-me al sol, aspirar l'olor de les plantes remeieres, sentir la grandesa de les muntanyes, escoltar la remor del bosc, deleitar-me amb el so de la veu femenina i fer l'amor amb tendresa.

Si, crec que encara val la pena viure una miqueta més. La mort es un gran dó que ens han fet però la vida és un de més gran encara. Fruim una miqueta més d'aquest calze abans de deixar-ho tot enrere.

Vinga, valents i apa lins.

menfis3434@hotmail.com