Potser algú voldrà volar amb mi...

Un relat de: Orgull_de_classe

Potser es com diu la Núria.."ja t'arribarà l'hora de tot"....ohoh...Muahahah! tant debò!...en fi..com es aixo de penjar-se d'algú?...pff...tant de bó l'amor tingui pietat amb mi..ja n'he tingut prou d'aixo de sofrir per una paio..I encara no he patit res..ell ja sap qui es...en fi..que.....que es aixo d l'amor?...com saps si de debò ho sents...necessites a aquella persona per viure?..es com si de cop...et lliguessin com quan estàs a la panxa de ta mare..i..necessites aquell lligam per viure.. mm...es aixo el que sento per ell...ara sento que..em transmet la feliçitat necessaria per viure...per viure bé...mm...el trobo a faltar..si em sok sincera amb mi mateixa i amb tu..que no se ben bé qui seras...que l'estimo saps? i..que..potser se t'en refot de qui estigui enamorada..però..ho estic..no es cap vergonya...no se que es aixo de.."l'amor" sona com maco..no ho sé...hi ha gent que plora...hi ha gent que diu que es motiu de feliçitat...que extrany ...sembla...incoherent...mm..si et fa plorar..com pot ser que sigui motiu de feliçitat...plores de feliçitat? pff...es massa complicat tot plegat...Sé que hi ha diferents maneres de plorar, i que per molts motius pots plorar, son, simples però a l’hora complicades emocions a les quals el cos en reacciona explusant aigua o, properament dit, “PLORANT”...quan..vaig...sortir amb un noi..per primer cop...varem parlar..i ens varem entendre prou rapid...dues persones son...2 ocells lliures...jo..demanat-li per sortir es com si l'hi estrigués demanant que es tanques en una gabia amb mi..per estar junts...que cruel no? no ho trobeu cruel? despres de parlar-hi vaig dir-li que...la meva manera de veure una parella...no era..."tancats en una gabia"..ni molt menys! jo...tansols li volia demanar si..enlloc de tancarse i trencalri les ales per que no pugui “volar més”...li vaig demanar..si...volia volar amb mi! com dos ocells! lliures!que volavem juts! Muahaha que feliç que era jo...allo no va dur enlloc..però..tinc..la..sensació.,.ke..algun dia d’aquets..algu m'entendrà..i..qui sap...potser voldrà volar amb mi...

Comentaris

  • llibertat total[Ofensiu]
    Jo sóc Jo | 30-07-2006 | Valoració: 10

    L'amor fa plorar, i és el sentiment més anguniós. L'amor fa somriure, i és el sentiment més plaent. L'amor et tanca en una gàbia i et fa plorar amb desconsol i et fa somriure d'orella a orella. La gàbia et fa sentir segura i alhora et delimita la llibertat. La llibertat... batre les ales i volar amunt amunt, descobrir nous llocs amb el vent acariciant-te les galtes. Lliure! Potser acompanyada, però lliure! I un dia perds la companyia i segueixes lliure! I més tard en trobes una altra, perquè ets lliure!

    Jo crec que no tens edat de conèixer la gàbia... Fas bé de voler volar... I volant coneixeràs gent que voldrà volar amb tu. Segur que molta. Vola amunt, vola lluny!

    M'ha agradat molt, l'esborrany :) I t'he contestat com entenc jo aquestes coses... Potser peco de conservador. Tanmateix, prou que volaria amb tu !!!

  • doncs...[Ofensiu]
    iun_a | 28-12-2005 | Valoració: 10

    jo, estic disposat a volar amb tu...

  • jo també poso un 10...[Ofensiu]
    BlauFosc | 14-09-2005 | Valoració: 10

    ...no tan sols per la sinceritat, sino perquè, a més, em sembla una forma d'escriure molt dinàmica. Demana del lector un petit esforç d'imaginar-se a la protagonista parlant, però l'esforç es veu recompensat.

    Té quelcom de dubitatiu, escenicament prou fort, amb un estil "Woody Allen" (que ningú s'enfadi, és per entendre'ns) que m'agrada molt.

    Et seguiré llegint!

  • poso un 10!!![Ofensiu]
    Capdelin | 13-09-2005 | Valoració: 10

    a la teva sinceritat!
    mai m'havia trobat amb un cas així...
    reconeixes que és un esborrany
    i et castigues amb un " 1 " a tu mateixa tot reconeguent
    que no està gaire bé i que falten retocs...
    al menys amb aquest 10 simbòlic recuperaràs una miqueta la puntuació general que et mereixes!
    m'ha impactat la teva senzillesa i clamorosa sinceritat!
    i... estic a punt per volar amb tu, malgrat sigui en esborrany i amb faltes!
    una abraçada!!!

  • NO LLEGIU[Ofensiu]
    Orgull_de_classe | 12-09-2005 | Valoració: 1

    HOLA, SOC L'AUTORA D'AQUEST RELAT, NO EL VCALOREU NI EL TINGUEU EN COMPTE PERQUE NO ES L'AUTENTIC SI NO QUE ES L'ESBORRANY QUE NO ESTÀ CORREGIT! DISCULPIN LES MOLÈSTIES AQUI SOC NOVA, I NO VAIG ADONAR-MEN...PETONS!
    SALUT!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Orgull_de_classe

Orgull_de_classe

95 Relats

197 Comentaris

92130 Lectures

Valoració de l'autor: 9.47

Biografia:
Deixada, desendreçada, neta i despentinada.
(sé que t'agrada)
(Neceessito només una cosa.)
SAGRESTA'M(ara)

titeretea@hotmail.com (mail)