Possessió

Un relat de: gladia

Ahir estava sola a l'habitació. La llum tancada, el vespre fosc. Tot era silenci i tranquil·litat, com si estigues morta, descansant el repos etern. No tenia noció del temps ni del moment en qué estava. De sobte vaig notar una espurna brillant a l'horitzó que venia cap a mi desitjant el meu cos. Era fogosa i calenta i començà a donar voltes al meu entorn. Jo me la mirava sense mirar-la i notava com s'acostava al meu cos. El primer contacte em feu estremir i lentament s'introduí dins meu, apoderant-se de tota la meva persona.

Vaig despertar-me en una foscor total. Res al meu voltant, res a l'habitació.

Només vaig sentir olor a cremat.

Comentaris

  • felicitats!! [Ofensiu]
    Eva_yam | 14-05-2005 | Valoració: 10

    Molt maco aq relat!!! et fa imaginar moltes coses!! ;) un final molt original!!

    et seguiré llegint!!
    un petonàssssss

  • indiscreció[Ofensiu]
    Ranma | 19-04-2005

    escolta gladia, no sé si és indiscreció, però és que a la teva "biografia" no hi ha e-mail, podries facilitarl-ho? ho dic perquè de vegades hi ha comentaris de caràcter més privat. merci.

  • ranma | 19-04-2005

    ei, molt bé aquest relat, el final és molt bo. no sé si el podria haver signat la verge maria!!!! ànim!!!

l´Autor

Foto de perfil de gladia

gladia

13 Relats

19 Comentaris

20619 Lectures

Valoració de l'autor: 9.13

Biografia:
Fins ara no m'havia atrevit a mostrar els meus escrits a ningú, em feia vergonya, els volia tenir com a un secret meu. Però m'he atrevit i aquí els teniu. Alguns dels relats són relativament vells, els vaig escriure en plena adolescència i crec que va ser una etapa molt bona per treure tots els neguits i les pors. En la meva ment formen part d'un llibre anomentat "Històries senzilles per a gent intranquil·la". Espero que us agradin i tan si és així com si no, comenteu-los, si us plau, no sabeu la il·lusió que em fa saber la vostra opinió. Si voleu contactar amb mi no ho dubteu: cargolada@hotmail.com