POSITIU I NEGATIU

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
No se perquè al mon hi ha dues classes de persones. Hi ha persones positives i negatives. Les positives veuen la vida de color de rosa i malgrat que les trompades que dona el viure s’aixequen altre volta i continuen endavant. Sempre amb un somriure a la cara i si ploren, s’eixuguen les llàgrimes i es diuen que seran les ultimes que vesin . Es bo voltar-se de persones positives i tant !.
Les negatives ho veuen tot negre com si no poguessin sortir del forat que generalment elles mateixes es caven. Com mes els dius que tenen de sortir mes caven endins,fins que al final estan dins un crater gros i fondo del que no poden sortir malgrat els esforços.
Els negatius procuren encomanar la seva negativitat a les persones que tenen al costat fen-los la vida impossible. Al fer això fan que les bones persones que encara els toleren i suporten al final cansades de tanta negativitat els evitin,així generalment es queden al finals sols com la una.
Els positius al contrari amb la seva actitud atreuen persones també positives i al final de la vida gaudeixen de gran companyia.

Comentaris

  • Els colors de la vida[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 10-08-2016 | Valoració: 10

    Totalment d'acord amb el que dius, Montserrat. Però hi ha un matís, els positius tous, que acompañen els negatius i es deixen ensorrar, voluntariament o involuntària. És un tema molt important el que toques, perquè afecta a més gent que no ens pensem. Una forta abraçada!

    Aleix

  • Relativitzant...[Ofensiu]
    Bonhomia | 08-08-2016

    Jo penso que a la vida hi ha de tot, positiu i negatiu, i que les vivències que tenim no són rectilínies, ni molt menys. Podem tenir una bona temporada, però també una de dolenta. El meu parer, sincerament, és que a vegades estem més o menys positius i d'altres vegades més o menys negatius.


    Sergi : )

  • Molt bo[Ofensiu]
    Karin | 08-08-2016 | Valoració: 10

    Com es nota que ets persona de pau. M' agrada molt

  • Notable relat.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 08-08-2016 | Valoració: 10

    M'agrada la teva forma positiva d'encarar la vida.

    Certament, les persones negatives passen de tot i es caven la pròpia tomba, fins que al final ja no poden sortir de l'abisme.

    I les persones positives, malgrat que a vegades cauen derrotades, es tornen a aixecar un i altre cop.

    També és cert que els optimistes solen tenir vides socials mes satisfactòries.

    Espero que segueixis fent relats com aquest.

    Salut!!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

323261 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.