PONGAMOS QUE HABLO DE MADRID

Un relat de: Antonio Mora Vergés
La ‘Petita Generala’ s’embolica amb la Constitución Española, i amb allò del ‘ cumplimiento de las Leyes y el Estado de Derecho’, i alhora Jaime Ignacio González González (Madrid, 19 de octubre de 1960), Presidente de la Comunidad Autónoma de Madrid, insisteix en que NOMÉS s’atendrá als malalts de la resta del REINO DE ESPAÑA, si s’ho poden pagar.




Cal recordar-los que la Seguridad Social es creava formalment al segon feixisme, i malgrat les critiques passava a dependre de la Administración del Estado, de forma que no hi ha constància – ni aleshores, ni ara – de la seva situació ‘ real’, per part dels ciutadans que OBLIGATORIAMENT fan aportacions a la SEVA CAIXA ÚNICA.

Ah!, no cal recordar-vos que la ‘planificació del sistema d’atenció sanitària’ va seguir el tradicional sistema radial, oi ?.

La ‘Democraciola’ i el famós ‘ café para todos’ ens retornava al sistema de taifes, de forma que alguns viuen sense treballar, mentre altres no poden viure malgrat treballar com esclaus.

Artur Mas i Gavarró (Barcelona, 31 de gener de 1956), demanava no tant l’eliminació d’aquest mal costum, com que es comences a caminar vers un sistema més igualitari, la resposta de Mariano Rajoy Brey (Santiago de Compostel•la, Galícia, 1955) era negativa, i a Catalunya la societat insistia sota el crit ESPAÑA NOS ROBA en endegar el procés d’independència, en el camí , de moment, hi ha una llarga llista de víctimes de la desatenció sanitària i social.

Cal insistir en allò de ‘ cumplimiento de las Leyes y el Estado de Derecho’, ningú – ni en segon feixisme, ni avui amb la ‘Democraciola’ - ha cotitzat a la Seguretat Social de la seva autonomia, sinó que ho continuat fent a la CAIXA ÚNICA; el argument del Jaime Ignacio González González, implica la comissió del delicte continuat de denegació del deure de socors i alhora contradiu el text de la Constitución sense que la ‘Petita Generala’ fins al moment hagi badat boca.

Està clar que el tema acabarà a la taula del Tribunal d’Estrasburg que com en el cas de les hipoteques instarà al REINO DE ESPAÑA a comportar-se com si fos un País Democràtic.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6915 Relats

1201 Comentaris

5430683 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com