LLuna/Pol

Un relat de: cabopolonio

Em sento destrossada, ahir t'en vas anar , no se perquè però m'has deixat.Em sento buida...pensar que dins meu tenia una criatura i que ja no hi es em desgarra.
I tot va ser tan ràpid...jo estava molt espantada, no sabia que passava , només sabia que algo no anava bé.
I les raons de tot plegat confuses , no se si va ser inviable , si va ser culpa meva per no menjar si va ser per una radiografia o pel meu estat d'ansietat...
Realment no em consola res , ara que mica en mica tot estava millorant , tot s'ensorra.
Tampoc se que hagués fet amb un nadó ara , però era el somni de la meva vida i tindrà que esperar.
Potser ha sigut un favor que m'ha fet la vida però és molt dur tenir que passar per tot això.
I ara penso en si hagués sapigut que estava en estat , i si m'hagués cuidat i si...massa condicionants.
A la meva ment només passen imatges dels pocs mesos que has estat amb mi , i recordo la setmana passada quan vaig plorar al veure un part i inconscientment m'acaronava la panxa.
La culpabilitat em persegueix , i tot ho tinc que portar en silenci , si ho sapiguessin a casa...no ho vull imaginar...suposo que serà un secret de per vida entre tu i jo.I ara toca fer-me la forta i dissimular el meu estat de tristor.
La vida et dona regals i a vegades t'els treu i a mi m'ha tocat viure-ho ara.Potser no era el moment adient i jo no estava preparada...
Em bull el cap després d'aquesta matinada horrible , i jo que pensava que el malestar eren els nervis i era una personeta minúscula que va decicir marxar.
Però encara que ja no et tingui i encara que mai vegi la teva carona , mai m'oblidaré de tu.T'ESTIMO

Comentaris

  • Un tros de cor[Ofensiu]
    Cugat Vil·lajoana Robert | 21-11-2004 | Valoració: 9

    De comentar-ne el relat, vull dir com si fos qualsevol altre relat, no sé que en treuria. I ho dic pel fet que m'envolta un gran misteri. L'he llegit i he plorat. I ho feia sentidament. Encara que, val a dir-ho, la llàgrima que vessava era una d'aquelles llàgrimes poderoses que cauen a la boca de l'estomac i produeixen un efecte balsàmic. Perquè m'ha fet sentir amb força la tristor i l'alegria. Per així dir-ho, plorava amb un somriure esperançador en la silueta de les meves sensacions. Hi havia, per així dir-ho, la mort i la vida: notava les seves forces. Per què no n'hi ha una sense l'altre, i totes dues, quan hi són juntes, permeten la vida.

    No sé quin comentari havia de ser aquest. Potser no havia res a dir-hi. Però ja està dit. I només vol donar-te un tros de cor. Si fa no fa, com ho fan els angelets que s'agermanen llà dalt. Humilment.