Poeta pobre

Un relat de: lilium

Sóc pobre,
sóc feliç,
no necessito diners.

Visc immers en la pobresa,
però sé sobreviure i,
sóc per damunt de tot: Feliç.

Sóc pobre,
però tinc salut,
tinc amics,
tinc família...

Només sóc pobre,
perquè no tinc diners,
però sóc ric,
perquè tinc amor, salut i amistat.

Pobresa?
El més important és somriure.
No necessito diners,
no necessito capritxos,
només sóc un pobre feliç de la vida.

Sóc un poeta pobre,
escrivint m'enriqueix i,
amb un llapis i un paper,
ja sóc feliç!!


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer