Poeta mentider.

Un relat de: elboig

Poeta mal nascut
perquè m'has fet pensar
en amors que mai podré trobar
ni sentiments que ja he perdut.

Poeta mentider
les teves paraules no son mes que xerrameca
no em tornis a contar el que mai serè
que els teus sentiments mai hi arribaré.

Poeta mor
amb les meves mans et mataré
no em tornaràs a obrir escletxes,
escletxes que no podré tancar,
escletxes que tu poeta mentider
m'hi has fet pensar.

Comentaris

  • Poetes mentiders som tots[Ofensiu]
    patata | 12-08-2008

    La nostra intenció no és altra que crear alguna cosa bonica amb paraules, sobre un paper, coses imaginables, però no per això possibles. El do del poeta és expressar sentiments per cada porus, encara que parlem de la birra xD
    NO fassis morir al poeta, segueix escrivint i el faràs etern...

    un salut