Poesia

Un relat de: silvia_peratallada

Quan entro entre pàgines escrites
de qualsevol llibre
sobretot Martí Pol, Estellés, Brossa, o Bonet,
entro dins un món
de paraules combinades
de les millors maneres
que mai he llegit
paraules amb sentit, si
missatges en forma de vers
o en un objecte a l'inrevés.

Mestres de la paraula,
genis del vers combinat
n'hi haurà molts d'altres,
amagats, entre papers d'argent,
dins un calaix,
o una estanteria
d'alguna llibreria
d'un poble sense tren.

Poesia, vers amagat,
deixa'm trobar-te!

Comentaris

  • sense ...[Ofensiu]
    Jordi Hill Montes | 01-07-2006

    poetes, som un poble sense tren.

  • has...[Ofensiu]
    Jordi Hill Montes | 01-07-2006

    anomenat els meus filosofs, per que per a mi son filosofs de la manera de viure, sobretot l'estelles i en Blai, discrepo amb en marti Pol pero be, bon relat.

    Apa salut!

  • Tu...[Ofensiu]
    cassigall blau | 01-07-2006 | Valoració: 10

    ...si kets una mestra de la paraula

l´Autor

Foto de perfil de silvia_peratallada

silvia_peratallada

507 Relats

1383 Comentaris

581746 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Crida ben fort
dona lletres,
versos i acords.
Dona'm aire,
dona'm petons,
dona'm el roig,
vull foc al cos.
Dona'm un somriure
i un parell d'il·lusions,
només una mirada
lliure de malsons.

Dona'm alegries
dona'm un mesclat,
un mai de maria
i una tarda al teu costat.

http://silvianimfa.blogspot.com/

silvianimfa@gmail.com