POESIA

Un relat de: Rosa
La seducció
no és arma
és un perill
un perill a punt
de precipici
innocent com ell sol
on sols
l’olor t’enverina
t'endú
fins allà
on no volies
on no sabies

cert i sobrat
sí ho sabia
el teu inconscient

seducció o poesia?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rosa

Rosa

59 Relats

87 Comentaris

26257 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Sóc cuinera de vocació i intent de poeta per passió.
Escriure em desconecta de tot per conectar-me a mi.