poesia

Un relat de: Joan Vicent Bonafon
MALLORCA.

La viu cabells rossos al vent, com un estel filant;
lliure, amb el sol reconeixent la pell, amb candidesa.
Cavalcant la bicicleta, la curta faldeta volava
mostrant el jove tapís del seu borrissol daurat.
El barri de Sa Gerreria xiulava a la bellesa,
les frontisses d'una finestra xerrotejaven
prop del carrer Socors i, en la foscor, gosava
la llum d'aquell mediterrani tan bell i tan brutal.
Era la vida mateixa que s'obria pas sobre pedals,
la divinitat de la luxúria i dels sins al·luvials;
l'amor de contemplar la primavera natural
d'aquelles cuixes, sublims, que el meu desig acaronava
amb el tacte entremaliat de sengles ulls sense pietat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Joan Vicent Bonafon

2 Relats

0 Comentaris

640 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor