POESIA PER A TU

Un relat de: Josep Llop Llop


POESIA PER A TU


Jo sé fer i desfer un poema
on els ulls cansats
es facin bonics,
oberts,
iris esclatant
blau mar,
verd herba,
il.lusió,
mel,
castanys per on perdres,
escalf.



Jo et penso instants
fets de paraules amigues,
de ben fiar,
perque en el teu món
valent i tendre…
- - i com costa !
el desig, la voluntat…
guanyin sense dir res,
natural,
i el mal passi de llarg.




Jo per tu avui i aquí
faig un raconet d’esperança,
un suspir compartit,
un vers,
un llac encantat i fresc
on puguis seure,
ser flaire de neu,
nú, nua, de presses i edats
i descansar.


Acariciant el cel.



I després segueix ,
batega,
viu ben alt…



Neixem a la terra ,
fent camí…
cançó,
petjades en el fang…
suant,
boira i llum,
vida...


... sempre, sempre…
Pols d’estels.


Josep Llop


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer