Poesia ets tu

Un relat de: Abs

Poesia ets tu,
Poesia sóc jo
Poesia als teus ulls
De marea creixent,
Hipnotitzant els meus
Complicitat eterna.

Poesia és la teva olor,
Gravada a la meva pell,
Que m'elimina la identitat
Que em fa nòmada
Que em fa teva.

Poesia és contar els batecs del teu cor,
Compassats amb els meus
Inunda'm de carícies
Afoga'm d'amor, perquè
Poesia és morir per tu.


Comentaris