Poesía eres tu!!

Un relat de: L'escriptor mediocre

Poesía eres tú!
. . .
Si us plau,
no discriminem...
que ningú plori
si no pot ser poesia.
Aviseu-me, i, si
la meva amiga és amb mi
potser us escriuré
quelcom per creure-us poesia.
Algun verset,
(com aquells que reciten les
criatures per Nadal, i
que sempre és el mateix)
curtet, ben rimadet (uff!)
per fardar amb els col·legues.

Poesia, però,
som tots.


Comentaris

  • M'agrada[Ofensiu]
    diesi | 08-04-2007

    M'agrada com escrius i, sobretot que tenim una afició comuna: tu també col·lecciones pensaments! Hi ha algunes frases de la teva biografia, per exemple, que no tenia. Gràcies!

    1 petó!

    b#NaT#b