Poesia: Enèssima acepció

Un relat de: Josep Arias

Què és poesia?
la típica pregunta de la poesia
anys i anys preguntant-nos-ho
com si ens hi anàs la vida.

El foc de les paraules
crema tant que ho destrueix tot;
I el pobre lector ha de carregar
amb les malifetes del creador.

Un poeta és massoquista, li agrada
exposar les seves alegries,
exposar les seves penes,
exposar les seves passions...
com si l'hi anàs la vida.

Corre el risc que, amb l'oblit
intencionat d'una coma, el seu receptor,
pensant que parla d'ell mateix,
a Massachussets enviï el seu bressol.

El poeta ha fet una de les millors
de les millors eines de seguretat
abans que sorgís la informàtica...
El poeta, el millor sistema d'encriptat...

Com si l'hi anàs la vida.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Josep Arias

Josep Arias

5 Relats

7 Comentaris

5310 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Nascut l'any 1988 a Son Servera (Mallorca). Un dia d'aquests pot ser que em llicenciï en filologia catalana.
M'agrada llegir, escriure, escoltar música i és un enamorat de la seva terra i la seva cultura.