Poesia al poeta…

Un relat de: levis

No sóc poeta de grans versos,
Ni escriptor d'obres Mestres.
No sóc mestre de grans alumnes,
Ni alumne de grans professors.

No vull permaneixer en el temps,
Vull que el temps permaneixca en mi.
No vull sentirme important,
Vull reconéixer l'important.

Sóc la remor del temps,
Que s'escapa entre els dits,
Sóc la puixança ecològica
Renaixent dels esperits.

Vull ser el camp de blat,
Vull ser la fulla fresca,
Vull ser el fruit verd,
Vull ser el dia que acaba morint.

No seré trovador de grans dames,
Només de les més senzilles.
No seré productor de brillants idees,
Només víctima de les ja creades.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

levis

23 Relats

6 Comentaris

19427 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Vaig neixer a un poble del sud de València i, la meva vida és tant normal com la de qualsevol altra persona, això sí, sempre m'ha agradat escriure i, com a tal, aqui em teniu, a veure si us agraden una mica els meus relats.