Poemes útils per a infants I: " Anem a multiplicar!! "

Un relat de: joandemataro

Pot ser útil la poesia per fer aprendre quelcom als infants? per divertir-se? per agilitzar la memòria?....


Ú per ú fan ú,
que no ve amb mi ningú?

i dos i dos per dos faran quatre,
espera que em trec la bata...

Tres per tres fan nou,
i em posaré el vestit nou!!


Quatre per quatre fan setze.
Va que ens tocaran les dotze!!

I cinc per cinc vint-i-cinc.
No et queixis, que ja vinc!!

Sis per sis fan trenta-sis,
i ara has de fer un " pis" ??


I set per set quaranta-nou,
ai, el trànsit que no es mou!!

Vuit per vuit seixanta-quatre,
per fi arribem al teatre!!

I nou per nou vuitanta-ú,
ai , com m'agrada estar amb tu!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer